کد خبر: 1436997
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۸
احدی:

تحقق آتش‌بس در غزه نیازمند لغو محاصره این شهر است

گروه سیاسی: خطیب جمعه موقت کاشمر آتش‌بس در خاک غزه و فلسطین را بی‌معنی دانست و گفت: این آتش‌بس زمانی تحقق می‌یابد که اسرائیل از محاصره غزه دست بکشد و مردم غزه آزادانه بتوانند در سرزمین خود زندگی کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام علی احدی، خطیب جمعه موقت کاشمر روز گذشته، 17 مرداد در خطبه‌های عبادی ـ سیاسی این شهرستان ‌با گرامیداشت روز خبرنگار گفت: در سایه تلاش خبرنگاران بود که دنیا از جنایت‌های صهیونیست‌ها در غزه آگاه شد.

وی با بیان اینکه اگر قلم، دوربین و تلاش خبرنگاران نمی‌بود دنیا هیچ گاه از کشته شدن کودکان و قتل عام زنان به دست دشمنان بشریت آگاه نمی‌شد، بیان کرد: امروز شاهد حضور خبرنگارانی در میدان‌های مبارزه همانند غزه هستیم که برای ثبت وقایع و انعکاس وحشیگری مدعیان دروغین حقوق بشر از جان خود می‌گذرند و با تمام توان اقدام به ثبت وقایع می‌کنند.

حجت‌الاسلام احدی با اشاره به اینکه خبرنگاران در این مورد وظیفه خود را به نحو احسن انجام دادند، ادامه داد: خبرنگاران با ارسال خبرهای خوب توانستند همه جامعه بشری و ملت‌ها را از جنایت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های استکبار جهانی آگاه کنند.

وی همچنین با انتقاد از رسانه‌های دنیا مبنی بر سکوت در برابر جنایات غزه، بیان کرد: دشمنان با وجود شبکه‌های ماهواره‌ای و سایت‌های اینترنتی فراوان که دائماً در حال فرافکنی توسط آن‌ها هستند، بازهم در برابر حضور مردم دنیا در دفاع از مردم مظلوم غزه شکست خوردند.

حجت‌الاسلام احدی همچنین توسعه شهرستان را مرهون تلاش‌های خبرنگاران فهیم و متعهد رسانه‌ها در انعکاس هوشمندانه، واقع بینانه و واقع‌گرایانه دانست و افزود: ظرفیت بالای خبرنگاری است که می‌تواند در جامعه اثرات مثبت یا منفی بر جای بگذارد و به همین جهت حرفه خبرنگاری از حساسیت و اهمیت بالایی برخوردار است.

خطیب جمعه موقت کاشمر در ادامه آتش بس در خاک غزه و فلسطین را بی‌معنی دانست و گفت: این آتش بس زمانی تحقق می‌یابد که اسرائیل از محاصره غزه دست بردارد و مردم غزه آزادانه بتوانند در سرزمین خود زندگی کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بدترین جنایات علیه بشریت در باریکه غزه و علیه مردم مسلمان و بی‌گناه غزه در حال اجرا است و مدعیان دروغین حقوق بشر همه در سکوت مطلق هستند، به فجایع دردناک و نسل کشی درغزه از سوی رژیم صیهونیستی اشاره کرد و افزود: این در حالی است که با سکوت مدعیان حقوق بشر و برخی از کشورهای عربی و اسلامی و حمایت آنان، این رژیم غاصب بر حملات ددمنشانه خود علیه مردم بی‌دفاع فلسطین ادامه می‌دهد.

خطیب جمعه موقت کاشمر با تأکید بر اینکه باید این جنایات توسط همگان محکوم شود، افزود: امروز شعارهای دروغین دموکراسی و لیبرالیسم رنگ باخته‌اند زیرا زاغه‌های مهمات آمریکا به روی رژیم صهیونیستی باز شده تا علیه مردم مظلوم غزه به کار گرفته شوند و در این بین، سازمان ملل هم بدون هیچ گونه عکس‌العملی تنها نظاره‌گر این جنایت‌ها است.

وی در پایان با اعلام اینکه هم اکنون کشورهای داعیه‌دار حقوق بشر همانند کشورهای اروپایی و آمریکا با وجود اینکه جنایات ننگین رژیم صهیونیستی را در قتل عام زنان و کودکان بی‌دفاع فلسطینی به عینه نظاره‌گر هستند اما واکنش چندانی به این موضوع نشان نمی‌دهند، افزود: پایان بحران غزه آغاز بحران برای کشورهای عربی منطقه است و دستاورد مهم غزه تغییر رویارویی شیعه و سنی به نفع اسلام و نابودی کامل صهیونیسم خواهد بود.

captcha