کد خبر: 1438128
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۹
در سلسله نشست‌های گفتمان دینی؛

ظرفیت مکتب اهل بیت(ع) و حوزه علمیه تبیین و معرفی می‌شود

گروه حوزه‌های علمیه: ظرفیت مکتب اهل بیت(ع)، حوزه علمیه و جامعه المصطفی در سلسله نشست‌های گفتمان دینی مؤسسه آموزش‌های کوتاه‌مدت و فرصت‌های مطالعاتی جامعه المصططفی(ص) بررسی و معرفی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) تبیین توانمندی‌های دین در خدمت به انسان معاصر، ایجاد بستر برای تعاملات علمی - پژوهشی در آینده و انعقاد تفاهم‌نامه، معرفی ظرفیت‌های مکتب اهل بیت(علیهم السلام)، حوزه علمیه و جامعه المصطفی و نیز ایجاد نگرش مثبت در اساتید دانشگاه وین نسبت به ایران و معارف ناب اسلامی از مهمترین اهداف برگزاری سلسله نشست‌های گفتمان علمی دینی است.

بررسی انسان‌شناسی فلسفی و دینی به صورت مقایسه‌ای، اقتصاد جهانی و نقش ایمان و اخلاق در آن، سیاست اخلاقی و غیر اخلاقی، تاریخ حوزه‌های علمیه اسلامی و مسیحی و زمینه‌های همکاری علمی از دیگر اهداف برگزاری این سلسله نشست‌ها به شمار می‌رود.

ذخائر علمی و میراث فرهنگی حوزه‌های ایران و دانشگاه‌های اتریش و زمینه‌های بهره برداری از آنها، جنگ نرم و امپریالیسم رسانه‌ای، عقلانیت و آزادی، صلح و عدالت جهانی، سبک زندگی دینی و نیز راه‌های همکاری ادیان برای مقابله با خشونت و افراط‌گرایی از مهم‌ترین عناوینی است که در این هم‌اندیشی مورد نقد و بررسی قرار خواهد گرفت.

این سلسله نشست‌ها از روز 27 مرداد ماه در موسسه آموزش‌های کوتاه مدت جامعه المصطفی(ص) آغاز خواهد شد.

captcha