کد خبر: 1438350
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۶
ششم شهریورماه؛

اختتامیه جشنواره «شهر بهشت، شهر فرهنگ» در مشهد برگزار می‌شود

گروه هنر: اختتامیه جشنواره «شهر بهشت، شهر فرهنگ» ششم شهریورماه همزمان با ولادت حضرت معصومه(س) در فرهنگسرای بهشت مشهد برگزار می‌شود.

مجتبی مجد، سرپرست سازمان فرهنگی ـ تفریحی شهرداری مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، گفت: جشنواره «شهر بهشت، شهر فرهنگ» با عنایت به تاثیر نقش آفرینی عموم شهروندان در جهت تولید آثار فرهنگی برای رسیدن به آرمان شهر رضوی و رویکرد سازمان فرهنگی ـ تفریحی شهرداری مشهد مبنی بر شناسایی و حمایت از شهروندانی که توانایی تولید آثار فرهنگی دارند، در سال جاری برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه موضوع کلی جشنواره «شهر بهشت، شهر فرهنگ» گسترش روح دیانت و اخلاق اسلامی در فضای شهری است،‌ اظهار کرد: موضوع محوری این جشنواره اخلاق اجتماعی است که فرهنگ خدمت، تعهد و مسئولیت‌پذیری، فرهنگ میزبانی از زائر حضرت رضا(ع)، مشارکت در امور شهری و اجتماعی، رعایت احترام متقابل، توجه به حقوق همشهریان از جمله ریزموضوعات این جشنواره به‌شمار می‌رود.

مجد با بیان اینکه تولید اثر در قالب نرم‌افزار و بازی موبایل، فیلم کوتاه، شعر، داستان کوتاه، عکس، پوستر از جمله رشته‌های این جشنواره است، ابراز کرد: اعتلا و رشد کمی تولید آثار فرهنگ شهروندی توسط شهروندان شهر بهشت، شناسایی روش‌های نوین و خلاقانه تولید آثار فرهنگ شهروندی و اخلاق اجتماعی از اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی شناسایی استعدادهای برتر و جدید شهر بهشت در زمینه تولید آثار فرهنگ شهروندی و اخلاق اجتماعی، حمایت از این افراد، زمینه‌سازی برای انجام حمایت های لازم از فعالان تولیدات این بخش، مشارکت شهروندان در ارتقای سطح فرهنگ شهروندی و اخلاق اجتماعی را از دیگر اهداف جشنواره «شهر بهشت، شهر فرهنگ» عنوان کرد.

سرپرست سازمان فرهنگی ـ تفریحی شهرداری مشهد با بیان اینکه شرکت در این جشنواره برای همه علاقه‌مندان آزاد است و محدودیت سنی برای شرکت‌کنندگان وجود ندارد، گفت: همچنین شرکت در بیش از یک رشته برای افراد آزاد است.

مجد رشته‌های این جشنواره را فیلم کوتاه، نرم‌افزار و بازی موبایل عنوان کرد و یادآور شد: آثار منتخب پس از داوری در سایت جشنواره به نمایش درخواهد آمد، همچنین آثار برتر در کتاب نفیس جشنواره چاپ می‌شود که یک نسخه از آن برای همه منتخبان ارسال خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری این جشنواره در سال‌های 86، 87 و 91، اظهار کرد: دبیرخانه جشنواره از نیمه اول خردادماه تا اواخر شهریورماه فعال خواهد بود که هنرمندان تا 25 مردادماه فرصت داشتند آثار خود را به این دبیرخانه ارسال کنند.

سرپرست سازمان فرهنگی ـ تفریحی شهرداری مشهد با بیان اینکه داوری آثار 30 مردادماه تا پنج شهریورماه انجام می‌شود، گفت: اختتامیه جشنواره و افتتاح نمایشگاه ششم شهریورماه همزمان با ولادت حضرت معصومه(س) در فرهنگسرای بهشت مشهد برگزار خواهد شد.

captcha