کد خبر: 1446118
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۱
علمی بیان کرد:

ضرورت تأسیس معاونت قرآن در وزارتخانه‌ها

گروه فعالیت‌های قرآنی: عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه جایگاه قرآنی ما باید ارتقا پیدا کند، افزود: بر این اساس هر وزارتخانه باید یک معاونت قرآنی داشته باشد تا سطح علوم و برنامه‌های قرآنی بین عموم مردم افزایش یابد.

محمدصادق علمی، عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با اشاره به اقدامات قرآنی دولت‌ها، اظهار کرد: ما شاهد تلاش‌هایی در دهه اخیر از سوی دولت‌های گذشته در حوزه فعالیت‌های قرآنی بوده‌ایم که در این راستا مؤسسات قرآنی مردم نهاد راه‌اندازی شده است به گونه‌ای که هم‌اکنون حدود دو هزار مؤسسه قرآنی در سطح کشور به فعالیت مشغول هستند.

علمی با تقدیر از اعطای نشان قرآنی به برگزیدگان و اساتید قرآنی، عنوان کرد: این کار در جهت رشد و شکوفایی قرآن و فعالیت‌های قرآنی بسیار مفید و مؤثر بوده است؛ لذا پیشنهاد می‌کنم در صورتی که فشار اقتصادی بر دولت تحمیل نشود، این روند پرشتاب‌تر ادامه پیدا کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه مشهد قطب قرآنی کشور محسوب می‌شود، افزود: به همین جهت مشهد می‌تواند بیشتر از سایر شهرها زمینه‌ فعالیت امور قرآنی همچون راه‌اندازی مؤسسات و ... را آماده کند تا در این راستا تولیدکننده باشد زیرا توانایی صادرکردن فعالیت‌های قرآنی، عناصر قرآنی و اندیشه‌های قرآنی را به سایر نقاط کشور داراست.

وی با اشاره به حضور قاریان و اساتید بزرگ قرآنی در شهر مشهد عنوان کرد: هم اکنون ما قاریان و اساتید قرآنی بسیار زیادی در مشهد داریم که در تهران و برخی از استان‌های دیگر و حتی در خارج از کشور مشغول انجام فعالیت‌های قرآنی هستند بنابراین حمایت از فعالیت‌های قرآنی در قالب ارتقای جایگاه قرآن در سطح کشور به خصوص در وزارت‌خانه‌ها مهم‌ترین مطالبه جامعه قرآنی از دولت به شمار می‌رود.

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد یادآور شد: هم‌اکنون وزارت فرهنگ و ارشاد، معاونت قرآنی دارد اما در وزارت‌خانه آموزش و پرورش انجام فعالیت‌های قرآنی در حد یک اداره کل پرورشی صورت می‌گیرد که این امر ضرورت راه‌اندازی معاونت قرآن در این وزارتخانه را دوچندان کرده است.

وی با بیان اینکه جایگاه قرآنی ما باید ارتقا پیدا کند، بر راه‌اندازی معاونت قرآن در وزارت علوم نیز تأکید کرد و افزود: بر این اساس هر وزارتخانه باید یک معاونت قرآنی داشته باشد تا سطح علوم و برنامه‌های قرآنی بین عموم مردم افزایش یابد.

علمی با بیان اینکه ایران ام‌القراء جهان اسلام به شمار می‌‌رود، عنوان کرد: پیروزی انقلاب اسلامی نیز که اساس آن اسلام و قرآن است، در پیشبرد فعالیت‌های قرآنی بسیار مؤثر بوده است و هر روزه شاهد برکات قرآن کریم در تمام ابعاد و عرصه‌های کشور هستیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به وجود وزارتخانه‌هایی از جمله نیرو، نفت و ... اظهار کرد: در جمهوری اسلامی ایران برای نفت، آب و برقمان دارای وزارت‌خانه هستیم اما وزارتخانه‌ای برای قرآن وجود ندارد لذا جامعه قاریان نیز این دغدغه را دارند که یک وزارت‌خانه به نام وزارت‌خانه قرآن احداث شود تا شاهد برکات زیاد این فعالیت در داخل و خارج کشور باشیم.

captcha