کد خبر: 1446306
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۰
علیزاده موسوی خبر داد:

تالیف موسوعه «رد شبهات» در پژوهشکده حج و زیارت/ معرفی آثار جدید

گروه حوزه‌های علمیه: موسوعه رد شبهات از کلان‌پروژه‎های پژوهشکده حج و زیارت است که با ۲۰۰ مدخل و ۱۲ عنوان تک‎نگاری در دست تدوین است.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن (ایکنا) حجت‎الاسلام والمسلمین مهدی علیزاده موسوی، رئیس پژوهشکده حج و زیارت، پیش از ظهر امروز 12 شهریور در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت این پژوهشکده گفت: 800 عنوان کتاب در مدت فعالیت پژوهشکده و در سال جاری 85 عنوان کتاب تالیف و ترجمه شده است که در این راستا، 55 کتاب تالیف و مابقی ترجمه است.

علیزاده موسوی اظهار کرد: هفت عنوان کتاب در عرصه اخلاق، 29 کتاب در حوزه پاسخ به شبهات، چهارعنوان کتاب نیز در بخش فقه و حقوق و در بخش سیاسی و اجتماعی نیز چهار کتاب منتشر شده است.
رئیس پژوهشکده حج با اشاره به انتشار 36 کتاب فارسی و 19عربی در سال گذشته در این مرکز، گفت: سه نشریه میقات حج، نشریه عربی حج و نشریه فرهنگ به شکل فصلنامه در این مرکز در سال گذشته منتشر شده است.
وی افزود: انتشار گاه‎نامه سیاسی اجتماعی سوریه، گاه‎نامه کلامی با عنوان تکفیری و تکفیری‎ها، حمایت از پایان‎نامه‎ها و انتشار آنها و تایید 23 پایان‎نامه و واگذاری 15عنوان موضوعی به پژوهشگران از جمله فعالیت‎های پژوهشی در سال گذشته بوده است.
موسوی علیزاده تصریح کرد: از کلان پروژه‎های این پژوهشکده می‎توان به انتشار موسوعه رد شبهات با 200 مدخل، 12عنوان تک‎نگاری و هشت عنوان کتاب در عرصه حج اشاره کرد.
وی گفت: دانشنامه حج و حرمین نیز در سال گذشته به دست مقام معظم رهبری در پنج جلد رونمایی شد و امسال جلد ششم و هفتم آن نیز آماده می‎شود؛ همچنین کتابخانه این مرکز نیز با هزار و 209 کتاب از غنی‎ترین کتابخانه‎های تخصصی کشور است.
رئیس پژوهشکده حج و زیارت خاطرنشان کرد: در سال گذشته 12 نشست تخصصی در این مرکز برگزار شد که در بخش فقه و حقوق سه نشست، در بخش کلام و وهابیت‎پژوهی سه نشست، در بخش تاریخ دو نشست و در موضوع اخلاق و سیاسی و اجتماعی نیز چهار نشست برگزار شد.
وی گفت: در سال گذشته به همت این پژوهشکده همایش بزرگ مسعای قلم با حضور آیت‎الله‎العظمی سبحانی و آیت‎الله ری‎شهری برگزار شد؛ همایش سیره و زمانه امام موسی کاظم(ع) نیز در سال گذشته با همکاری این پژوهشکده برگزار شد و همچنین همایش وهابیت‌پژوهی نیز با مشارکت این پژوهشکده برگزار شد.
علیزاده موسوی اظهارکرد: از جمله فعالیت‎های این مجموعه می‎توان به تولید نرم‎افزار وهابیت‌پژوهی اشاره کرد که امسال عرضه خواهد شد.

وی افزود: لوح فشرده آثار علمی علمای جهان اسلام درباره وهابیت و کتاب فرماندهان تکفیر همچنین گردآوری و پاسخ به 300 کتاب ضد شیعی به روز در دنیای نشر از دیگر آثار این پژوهشکده است.

captcha