کد خبر: 1451638
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱
با حضور مشاور وزیر ارشاد؛

اختتامیه کنگره ملی برگزیدگان فرهنگی ـ هنری روستا و عشایر در مشهد آغاز شد

گروه اجتماعی: اختتامیه سومین کنگره ملی برگزیدگان فرهنگی ـ هنری روستا و عشایر با حضور حجت‌الاسلام حمیدرضا ارباب‌سلیمانی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم‌اکنون در تالار ابن هیثم دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، اختتامیه سومین کنگره ملی برگزیدگان فرهنگی ـ هنری روستا و عشایر با حضور حجت‌الاسلام حمیدرضا ارباب‌سلیمانی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم اکنون در تالار ابن هیثم دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی مشهد در حال برگزاری است.

براساس این گزارش، تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط اسماعیل هاشمی، قاری کشورمان، پخش سرود جمهوری اسلامی، صلوات خاصه امام رضا(ع) و کلیپی از کارگروه‌های برگزار شده طی این دوره کنگره از جمله برنامه‌های آغازین این اختتامیه بود.

حجت‌الاسلام حمیدرضا ارباب‌سلیمانی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سردار ابراهیم عزیزی، رییس سازمان بسیج سازندگی کشور و ...  به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.

یادآور می‌شود، سومین کنگره ملی برگزیدگان فرهنگی ـ هنری روستا و عشایر از 26 الی 29 شهریورماه با حضور 700 نفر از بانوان و آقایان نخبه و فعال روستائی و عشایر در مشهد برگزار شده است.

اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال می‌شود.

captcha