کد خبر: 1455807
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۸
فردا؛

نشست خبری چهارمین دوسالانه ملی تذهیب‌های قرآنی در مشهد برگزار می‌شود‌

گروه هنر: مسئول دبیرخانه دائمی دوسالانه تذهیب‌های قرآنی از برگزاری نشست خبری چهارمین دوسالانه ملی تذهیب‌های قرآنی در مشهد خبر داد و گفت: این نشست نهم مهرماه با حضور اصحاب رسانه برگزار می‌شود.

ماندانا یمینی، مسئول دبیرخانه دائمی دوسالانه ملی تذهیب‌های قرآنی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، از برگزاری نشست خبری چهارمین دوسالانه ملی تذهیب‌های قرآنی در مشهد خبر داد و گفت: این نشست فردا، نهم مهرماه با حضور اصحاب رسانه در محل مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به ارسال 259 اثر در پنج بخش به دبیرخانه چهارمین دوسالانه تذهیب‌های قرآنی، ابراز کرد: با اعلام هیئت داوران‌، 161 اثر از 116 هنرمند برای شرکت در نمایشگاه انتخاب شده است.

وی به شرکت 177 شرکت‌کننده از 20 استان کشور در این دوسالانه اشاره کرد و افزود: این آثار شامل هشت اثر در بخش مجموعه کامل آرایه‌های قرآن، 65 اثر در بخش تذهیب تک اثر، پنج اثر در بخش تشعیر، 45 اثر در بخش گل و بوته و گل و مرغ و 38 اثر در بخش مثنی‌سازی می‌شود.

یمینی ادامه داد: آثار منتخب بر اساس طراحی، خلاقیت، ترکیب‌بندی، قلم‌گیری، پردازش، رنگ‌گذاری، رعایت سنت‌های حاکم بر تذهیب‌های قرآنی، استفاده از کاغذ دست‌ساز و رنگ‌های طبیعی و نیز قطعه‌بندی و نحوه ارائه اثر داوری و انتخاب شدند.

وی از برپایی مراسم افتتاحیه نمایشگاه چهارمین دوسالانه تذهیب‌های قرآنی در 14 مهرماه، ساعت 17 با حضور هنرمندان و مسئولان آستان قدس رضوی در نگارخانه‌های رضوان و بهار مشهد خبر داد و بیان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند جهت بازدید از این نمایشگاه‌ها 14 الی 24 مهرماه، ساعات 9 الی 12 و 17 الی 20 مراجعه کنند.

مسئول دبیرخانه دائمی دوسالانه تذهیب‌های قرآنی با اعلام مراسم اختتامیه در 24 مهرماه، ساعت 18 در فرهنگسرای مصلی‌نژاد، یادآور شد: در این مراسم با حضور شخصیت‌های کشوری و مسئولان آستان قدس رضوی به برگزیدگان این دوسالانه جوایزی اهدا خواهد شد.

وی رونمایی از دو کتاب شاهکارهای هنری در آستان قدس رضوی(مجموعه منتخب از قرآن‌های نفیس سده دهم تا چهاردهم) و آثار چهارمین دوسالانه تذهیب‌های قرآنی را از جمله برنامه‌های این اختتامیه عنوان کرد.

captcha