کد خبر: 1457886
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۷
۱۹ و ۲۰ مهر؛

همایش کشوری دانشجویان دکتری تخصصی طب سنتی در مشهد برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: همایش کشوری دانشجویان دکتری تخصصی طب سنتی ۱۹ و ۲۰ مهر با حضور دانشجویان این رشته از سراسر کشور در مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، محمدرضا نورس، دبیر علمی همایش کشوری دانشجویان دکتری تخصصی طب سنتی، صبح امروز، 15 مهر در نشست تخصصی این همایش که در دانشکده طب سنتی مشهد برگزار شد، گفت: همایش کشوری دانشجویان دکتری تخصصی طب سنتی 19 و 20 مهر با حضور دانشجویان این رشته از سراسر کشور در مشهد برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه دانشجویان دکترای تخصصی طب سنتی برای نخستین بار اقدام به برگزاری این همایش کرده‌اند، اظهار کرد: آموزش طب سنتی از سال 85 در کشور آغاز به‌کار کرده است که بر این اساس بحث تخصصی پروکلوم، بحث اصلی این همایش به‌شمار می‌رود.

نورس ادامه داد: رسیدگی به داروهای گیاهی، عطاری و...، همچنین پیگیری بحث بیمه تحصیل کرده‌های رشته طب سنتی، طراحی و راه‌اندازی رشته‌های پشتیبان در این رشته و مسائل مرتبط در حوزه طب سنتی و بهداشت در همایش کشوری دانشجویان دکتری تخصصی طب سنتی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

دبیر علمی همایش کشوری دانشجویان دکتری تخصصی طب سنتی گفت: نحوه اطلاع‌رسانی طب سنتی عمدتاًَ در رسانه‌ها توسط افرادی ارائه شده است که اطلاعاتی از طب پزشکی و سنتی نداشته‌اند؛ لذا باید متخصصان اهل فن در این زمینه حضور پیدا کنند.

نورس با تأکید بر وارد کار شدن دانشجویان طب سنتی افزود: سیاست‌ها و برنامه‌هایی اجرایی شده است تا دانشجویان بتوانند با سرعت بالاتری وارد عرصه کار شده و احتیاجات مردم را فراهم‌ آورند.

وی با اشاره به اینکه نشریات تخصصی در زمینه طب سنتی در کشور منتشر نمی‌شود،‌ گفت: با توجه به علاقه و احتیاج مردم به طب سنتی امیدواریم در همایش کشوری دانشجویان دکتری تخصصی طب سنتی، انتشار نشریه‌ای در خصوص این حوزه به نتیجه برسد.

دبیر علمی همایش کشوری دانشجویان دکتری تخصصی طب سنتی با بیان اینکه تمامی فعالیت‌های طب سنتی مانند حجامت،‌ زالودرمانی و ماسا‍ژ در همایش کشوری دانشجویان دکتری تخصصی طب سنتی بررسی می‌شوند،‌ ابراز کرد: امیدواریم امکان پذیرش دانشجو و اساتید برجسته با برپایی این همایش در دانشکده طب سنتی مشهد ایجاد شود.

نورس با اشاره به اینکه تاکنون 100 نفر از دانشجویان دکتری طب سنتی سراسر کشور به جز دانشجویان مشهد برای حضور در همایش کشوری دانشجویان دکتری تخصصی طب سنتی ثبت‌ نام کرده‌اند، عنوان کرد: این مراسم 19 مهر در تالار پذیرایی دانشکده بهداشت مشهد برگزار آغاز می‌شود و به مدت دو روز در مشهد ادامه خواهد داشت.

همچنین جلیل توکل‌افشاری، رئیس دانشکده طب سنتی مشهد در این نشست با اشاره به اینکه بالغ بر 300 دانشجوی دکترای تخصصی دوره‌های طب سنتی در هشت دانشکده در کشور مشغول به تحصیل هستند، عنوان کرد: دانشکده طب سنتی مشهد از سال 89 شروع به‌‌کار کرده است که در حال حاضر 45 دانشجو در این دانشکده تحصیل می‌کنند.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص اطلاع‌رسانی همایش کشوری دانشجویان دکتری تخصصی طب سنتی از طریق پوستر،‌ پایگاه اینترنتی و ... ابراز کرد: اطلاع‌رسانی به تمام دانشجویان تخصصی طب سنتی انجام شده است و از اساتید و پیشکسوتان طب سنتی نیز برای حضور در این همایش دعوت کرده‌ایم.

رئیس دانشکده طب سنتی مشهد با اشاره به حضور محمد خدادوست، معاون طب سنتی بهداشت ایرانی ـ اسلامی در این همایش، به تشکیل سه کارگروه تخصصی در همایش طب سنتی توسط دانشجویان اشاره کرد و افزود: خروجی‌های ارائه شده این کارگروه در پایان روز دوم، به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال خواهیم شد.

وی بیان کرد: همچنین در همایش کشوری دانشجویان دکتری تخصصی طب سنتی، چگونگی اجرای سیاست‌های کلان و سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در خصوص طب سنتی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

captcha