کد خبر: 1458105
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۷
در بخش مسابقه؛

اختتامیه نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان در مشهد برگزار شد

گروه هنر: نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان در بخش مسابقه، شب گذشته، ۱۵ مهرماه در مشهد به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، اختتامیه نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان در بخش مسابقه، شب گذشته، 15 مهرماه با حضور مسعود شاهی، دبیر بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودکان و نوجوان اصفهان، حسین شادکام، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، سیدحمید طباطبایی، معاون هنری و امور سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و فرزین جیرانی، دبیر اجرایی نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم‌ کودک و نوجوان مشهد در مجتمع امام رضا(ع) برگزار شد.

فرزین جیرانی، دبیر اجرایی نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم‌ کودک و نوجوان مشهد در ابتدای این مراسم با بیان اینکه سینمای کودک و نوجوان مسیر پر فراز و نشیبی را در دهه‌های گذشته برای یافتن ذائقه مخاطب خود پشت سر گذاشته است، اظهار کرد: از این رو سینمای کودک و نوجوان در استان‌ها رشد چشمگیری داشته و شهرهای مختلف تلاش‌هایی در جهت کاهش فاصله صنعت فیلم‌سازی خود در حوزه کودک و نوجوان با پایتخت داشته‌اند که برگزاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان مشهد با این هدف پی ریزی شده است.

وی ادامه داد: برگزاری نخستین جشنواره فیلم‌ کودکان و نوجوانان مشهد توانایی پایتخت معنوی ایران را در برگزاری رویدادهای مختلف فرهنگی و هنری نشان می‌دهد، ضمن اینکه برگزاری این جشنواره در مشهد باعث ایجاد انگیزه در فیلم‌سازان مشهدی در حوزه سینما کودک و نوجوان شده است.

جیرانی افزود: اولین قدم ستاد اجرایی در برگزاری هرچه بهتر این جشنواره، برگزاری مسابقه فیلمنامه نویسی پروانه جهت کشف استعدادهای هنری در زمینه تولید آثار کودک و نوجوان بود که با استقبال پرشور فیلمنامه نویسان استان مواجه شد.

دبیر اجرایی نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان مشهد با اشاره به آغاز این جشنواره در مشهد، ابراز کرد: جشنواره کودک و نوجوان مشهد از 12 الی 15 مهرماه با پخش فیلم‌های باغ بهشت، مروارید، تتل و راز صندوقچه، ننه نقلی، وروجک ها، رویای سینما، گنجشگک اشی مشی، فرزند خوانده، الو الو من جوجوام برگزار شد که به دلیل استقبال کودکان و نوجوانان برخی از فیلم‌ها بیش از یک مرتبه مورد اکران قرار گرفت.

مسعود شاهی، دبیر بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودکان و نوجوان اصفهان نیز در ادامه این مراسم اظهار کرد: برگزاری این دوره از جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان، تفاوت‌های زیادی با سایر دوره‌ها داشته است به گونه‌ای که امسال برای اولین‌بار بخشی از آن در مشهد برگزار شد.

وی با اشاره به ظرفیت مشهد برای برگزاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان، عنوان کرد: شهر مشهد با ظرفیت‌های بسیاری که دارد، می‌تواند پیشتاز جشنواره‌های مختلفی در عرصه فیلمسازی کودک و نوجوان باشد.

شاهی یادآور شد: خوشبختانه امسال با تدابیر و اولویت‌های صورت گرفته، 35 فیلم تولید شد که از این بین 22 فیلم به جشنواره ورود پیدا کرد و پس از گذر زمان، 18 فیلم‌ برای داوری آماده و برای نخستین بار 12 فیلم برتر انتخاب شدند.

captcha