کد خبر: 1460838
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۳ - ۰۴:۳۱

تفکر زیدی یک تفکر انقلابی است/ ضرورت وجود انقلاب‌های پرشور و عاقلانه

گروه اندیشه: رئیس اتحادیه جهانی الحیاة‌الاسلامیه گفت: تفکر زیدی یک تفکر انقلابی است و دنیای امروز نیازمند انقلاب هایی عاقلانه و همراه با شور است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، نجفعلی میرزایی، رئیس اتحادیه جهانی الحیاة الاسلامیه روز گذشته، 24 مهر در دومین روز از همایش بین‌المللی «در سایه سار علی» در مشهد‌ با اشاره به عصر حاضر به‌عنوان عصر تفکر زیدی گفت: تفکر زیدی یک تفکر انقلابی است و دنیای امروز نیازمند انقلاب‌هایی عاقلانه و همراه با شور است. انقلاب‌هایی که با عقل، کتاب، سنت و قرآن همراه باشند.

وی با بیان تلاش دشمنان برای از بین بردن تفکر امام زید گفت: اگر فکر امام زید در این زمان حاضر بود، قیام‌های مختلف منحرف نمی‌شدند زیرا مبارزه با ظلم، علت و دلیل اصلی تمام قیام‌ها به‌شمار می‌رود.

میرزایی‌ زیدی‌ها را ذخیره و قدرت نهفته در ملت دانست و افزود: زیدی‌ها نیز نیازمند اصلاح و بازنگری هستند اما آن‌ها ذخیره و قدرت نهفته در دل ملت محسوب می‌شوند.

وی با اشاره به شخصیت امام زید گفت: امام علی حنیفه، امام زید را که یکی از عالم‌ترین مردم بوده، بی‌همتا وصف می‌کرده است. بی‌شک، امام حنیفه تحت تأثیر امام زید بوده است. امام زید از اهل بیت بوده است و به همین دلیل است که به این منصب فکری رسیده است.

میرزایی با بیان اینکه نقش زیدیان باید در یمن و تمام جهان واضح باشد، تأکید کرد: مبارزه با ظلم، اساس توحید است و تفکر امام زید نیز مبارزه با ظلم و ستم در جهان بوده است.
رئیس اتحادیه جهانی الحیاة‌الاسلامیه تصریح کرد: امروز مردم یمن مظلوم هستند اما محروم نیستند زیرا میلیون‌ها انسان با آن‌ها همراه هستند. مردم یمن باید تفکر خود را به جهان صادر کنند زیرا اگر تفکر امام علی (ع) ماندگار شود، مسلمانان به چیز دیگری نیاز ندارند.

در ادامه نیز، علامه فؤاد الناجی، از علمای کشور یمن، با اشاره به بیان خطبه غدیر از سوی پیامبر اسلام‌(ص) گفت: ابلاغ خطبه غدیر، برای حفاظت از اسلام و یک سوپاپ اطمینان برای آن محسوب می‌شود.

الناجی ادامه داد: وصیت پیامبر در حجة‌الوداع وصیت مهمی بود که آن هم ولایت علی بر مردم بود و پیامبر به مردم گفت پول‌ها، اموال و زنان بر شما حرام هستند مگر اینکه ولایت علی‌(ع) را درک کنید.

وی تأکید کرد: ولایت تنها منوط به واقعه غدیر خم نیست بلکه در قرآن نیز به موضوع ولایت اشاره شده است و مسئله ولایت، مسئله ساده ای نیست که بتوان آن را تحریف کرد.

captcha