کد خبر: 1463185
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۵
معاون وزیر ارشاد:

حمایت از فعالان حوزه قرآن و حدیث از رویکردهای جدی دولت است

گروه فعالیت‎های قرآنی: معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه حمایت از فعالان حوزه قرآن و حدیث یکی از رویکردهای مهم و جدی دولت به‌شمار می‎آید، گفت: مؤسسه‌‌های قرآنی نیازمند حمایت هستند و اگر اعتبارات حوزه قرآنی کشور به‌صورت برابر تقسیم شود، خلاف عدالت است.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، به نقل از روابط عمومی ارشاد قم، حجت‎الاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز پنجشنبه، اول آبان‌ماه در آئین اختتامیه مسابقات کشوری قرآن و حدیث در مؤسسه نورالثقلین قم، افزود: مؤسسه‌‌های قرآنی نیازمند حمایت هستند و اگر اعتبارات حوزه قرآنی کشور به‌صورت برابر تقسیم شود، خلاف عدالت است.

وی بر حمایت بیشتر از مؤسسه‌های برجسته قرآنی که با فعالیت‌های پژوهشی آثار فاخری را تهیه کرده‌اند، تأکید کرد و افزود: در حوزه فیلم، انیمیشن، مکتوب، نمایش‌ها و رمان‌ها آثار قرآنی کمرنگ است که امیدواریم با افزایش کمی و کیفی فعالان قرآنی بتوانیم فعالیت‌های مناسبی در این زمینه انجام دهیم.

حشمتی با تأکید بر اهتمام بیشتر مؤسسه‎های قرآنی در خلق آثار فاخر، اظهار کرد: معیار دولت در ارائه کمک‎های مالی به این مؤسسه‎ها تولید آثار ارزشمند و مؤثر به‌لحاظ کمی و کیفی است.

وی با تأکید بر اهتمام روزافزون فعالان قرآنی در تولید آثار پرمایه و ارزشمند، گفت: دولت از خلق آثار فاخر قرآنی حمایت بیشتر و بهتری می‎کند.

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برخی از فعالیت‌های مؤسسه نورالثقلین، تصریح کرد: این مؤسسه جایگاه مناسبی را در عرصه فعالیت‌های قرآنی به‌خود اختصاص داده و توجه فعالان قرآنی بسیاری را جلب کرده است.

حشمتی ادامه داد: اعتبارات سال 92 کمیسیون قرآنی کشور دریافت شده و اعتبارات سال 93 نیز در حال سپری کردن مراحل نهایی است که با استفاده از آن از خلق آثار مختلف حمایت می‌کنیم.

captcha