کد خبر: 1470679
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۱
امام جمعه موقت خلیل‌آباد:

اهداف قیام تاریخ‌ساز امام حسین(ع) را باید به صورت کامل شناخت

گروه اجتماعی: باید اهداف قیام تاریخ‌ساز امام حسین(ع) را به صورت کامل شناخت و در مسیر نورانی آن حرکت کرد زیرا داشتن عزت در گرو عمل به آن است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سیدرضا علوی، امام جمعه موقت خلیل‌آباد، 16 آبان‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان به قیام عاشورای امام حسین (ع) اشاره کرد و گفت: ولایت‌مداری مهم‌ترین درس عاشورای حسینی است به گونه‌ای که شهدای کربلا خود را فدای امام زمان خویش کردند.

وی با بیان اینکه شهدای کربلای ایران به امام حسین(ع) اقتدا کرده و شهید شدند زیرا همان مسیر شهدای کربلا را طی کردند، دیگر درس کربلا را غیرت دانست و گفت: غیرت‌مندی امام حسین(ع) بر اهل بیت(ع) خود دیگر درس کربلا به شمار می‌رود زیرا ایشان تا آخرین لحظه از خانواده و ناموس خود دفاع کرد و نگذاشت نامحرم به آن‌ها نزدیک شود.

امام جمعه موقت خلیل‌آباد با اشاره به اینکه توجه به درس‌ها و عبرت‌های حادثه کربلا و عاشورا و تبیین آن به نسل جوان از مباحث و موضوعاتی است که باید همگان به آن عنایت خاص داشته باشند، اضافه کرد: باید اهداف قیام تاریخ‌ساز امام حسین(ع) را به صورت کامل شناخت و در مسیر نورانی آن حرکت کرد زیرا داشتن عزت در گرو عمل به آن است.

وی همچنین به مهم‌ترین فلسفه قیام حضرت سیدالشهدا(ع) که همان تحقق فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه و بین مردم است، اشاره و در زمینه شرایط انجام آن تأکید کرد: همه افراد در هر موقعیت، پست و مقام در قبال اجرایی‌شدن این فریضه در جامعه مسئول هستند زیرا اجرای امر به معروف و نهی از منکر برای اصلاح امور و مقابله با آسیب‌های اجتماعی و ناهنجاری‌ها صورت می‌گیرد که انجام آن ثمرات زیادی را به همراه دارد.

حجت‌الاسلام علوی با بیان اینکه امام حسین(ع) در این قیام کربلا، نیروگاهی ساخت که به تعبیر جدش برای همیشه قوی‌ترین و بیشترین انرژی را تولید می‌کند که هرگز خاموش نخواهد شد، یادآور شد: انقلاب اسلامی ایران شعبه‌ای از قیام کربلا است و شعار مردم این دیار بر اساس این قیام نهضت ما، نهضت حسینی است.

وی با اعلام اینکه امام حسین(ع) برای احیای امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد لذا ما باید با احیای این فریضه الهی همچنان ادامه‌دهنده راه این امام همام باشیم، گفت: بر این اساس باید خود را وقف امر به معروف و نهی از منکر کنیم زیرا پیوسته اهل بیت(ع) به این مهم توجه و توصیه خاصی کرده‌اند.

خطیب جمعه موقت خلیل‌آباد در ادامه ماهواره را یک نوع ابزار جنگی از جانب دشمن برای خدشه‌دار کردن افکار دینی مردم دانست و ابراز کرد: ماهواره یک نوع ابزار جنگی از جانب دشمن برای خدشه‌دار کردن افکار دینی مردم است که فرهنگ غربی و بی‌بندوباری را در جامعه ترویج می‌دهد.

وی با بیان اینکه باید دست‌اندرکاران مبارزه با این امر جلوی این ابزار شیطانی را بگیرند، افزود: امروزه استفاده از ماهواره استحکام خانواده‌ها را تهدید می‌کند لذا باید فرهنگ‌سازی در این زمینه بیش از پیش صورت بگیرد.

حجت‌الاسلام علوی با اشاره به انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه گفت: حلال تمام مشکلات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی جامعه امروز در توجه بیشتر به امر به معروف و نهی از منکر است زیرا هیچ کاری بالاتر از امر به معروف و نهی ازمنکر نیست و این فریضه بر اساس آموزه‌های دینی، قوام دین و شریعت به شمار می‌رود.

امام جمعه موقت شهرستان خلیل‌آباد در پایان ضمن رعایت تقوای الهی توسط آحاد مردم گفت: تنها راه سعادت و خوشبختی انسان‌ها داشتن تقوای الهی است.

captcha