کد خبر: 2562899
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۹

اعتكاف رمضانيه ويژه خانواده طلاب المصطفی برگزار می‌شود

گروه حوزه‎های علميه: مراسم اعتكاف رمضانيه ويژه همسران، دختران و پسران طلاب جامعة‌المصطفی(ص) در قم برگزار می‎شود.

به گزارش خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا) به همت مركز امور طلاب و خانواده‌های معاونت امور خانواده، اداره فرهنگی تربيتی جامعه‎المصطفی(ص) مراسم اعتكاف اعضای خانواده‌های طلاب جامعه‎المصطفی(ص) در ماه مبارك رمضان برگزار می‏شود.
علاقه‏مندان برای ثبت نام در اين دوره می‎‏توانند تا روز دوشنبه 31تيرماه برای ثبت نام اقدام كنند.
مدت اعتكاف 3 روز برای خواهران در روزهای 24و 25 و 26 رمضان و برای برادران 27 و 28 و 29 رمضان در مسجد اعظم حرم مطهر خواهد بود.
حضور المصطفائيان در برنامه‌های آموزشی، فرهنگی و تربيتی عمومی اعتكاف و اختصاصی همسران و فرزندان طلاب المصطفی در اين سه روز الزامی است.
معتكفين بر اساس سهميه مليتی قرعه‌كشی و اسامی آنها تا تاريخ 4 مردادماه اعلام خواهد شد؛ ثبت نام به صورت اينترنتی و از طريق سايت http://csfa.miu.ac.ir/index.aspx?siteid=34&siteid=34&pageid=30950 انجام می‏شود.
captcha