ابوالقاسم خسروی، منتخب مردم تربتحيدريه در مجلس شورای اسلامي در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، اظهار كرد: با وجود توطئههاي استكبار جهانی عليه كشور ما، نظام جمهوری اسلامی ايران آرامترين كشور منطقه است و يكی از دلايل عمده موفقيت اين نظام، وجود و رهبري ولايت فقيه است.
منتخب مردم تربتحيدريه در مجلس افزود: هر نوع اتحاد ميان كشورهای منطقه و جمهوری اسلامی ايران ميتواند تحول بزرگی را در منطقه رقم بزند، اما آمريكا و ايادی آنها با دخالتهاي خود تلاش ميكنند به هر شكل ممكن تفرقه را ميان امت اسلام رواج دهند.
وی با اشاره به وقايع اخير مصر و با بيان اينكه آنچه در اين كشور طی چند هفته گذشته روی داد با چراغ سبز آمريكا و حفظ منافع استكبار توأم است، ابراز كرد: اصولا حيات استكبار جهانی و اسرائيل مستلزم ناامن نگه داشتن منطقه و جهان است، از همين رو تحركات غده سرطانی اسرائيل در كشورهای اسلامی برای ايجاد اختلاف بين مسلمانان و فراهم كردن زمينه دستيابی غرب به معادن و ذخاير قاره آسياست از همين رو ضروري است در اين شرايط كشورهای مسلمان با هم متحد شوند.
خسروی تأكيد كرد: استكبار جهانی با مسلح كردن تروريستها و عاملان خود در كشور مصر امنيت مردم را به خطر انداخته و اميد است با بيداری اسلامی و رهبری واحد، كشورهای مسلمان به امنيت كامل برسند.
وی با محكوم كردن كشتار شيعيان بیگناه در كشورهای سوريه، عراق و بحرين، مظلوميت شيعيان عراقي و سوری را غمی بزرگ بر دل مسلمانان دانست و افزود: بايد با اتحاد و يكپارچگی مسلمانان اين مشكلات رفع شود و جنگ تروريستها عليه مردم سوريه كه با حمايت دولتهاي مدعی حقوق بشر هر روز شديدتر میشود و تاكنون علاوه بر كشته شدن و زخمی شدن هزاران شهروند سوری، موجب نقص حقوق و امنيت ميليونها سوری در داخل و خارج اين كشور شده، پايان يابد، زيرا اين ناامنيها تنها به تامين منافع غرب و حفظ اسرائيل غاصب كمك ميكند.