کد خبر: 2566466
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۹
هشتمين نمايشگاه قرآن و عترت مشهد/(89)

آموزش قرآن در سيره نبوی(ص) در نمايشگاه قرآن مشهد ارائه می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: آموزش قرآن در سيره نبوی(ص) براي اولين بار، هر شب در غرفه بنياد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی نمايشگاه بين‌المللی قرآن و عترت مشهد ارائه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان، كارگاه آموزش قرآن در سيره نبوی هر شب ساعت 21:30 الی 23 در غرفه بنياد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی كه در نمايشگاه بين‌المللی قرآن و عترت برپا شده، برگزار می‌شود.
محسن رجبی قدسی، پژوهشگر بنياد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوي در خصوص اين كارگاه‌ها گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار كرد: آموزش قرآن در سيره نبوی(ص) به اين معناست كه آموزش از روخوانی آغاز نمی‌شود بلكه از طريق استماع يا گوش دادن آغاز می‌شود.
قدسی با بيان اينكه آموزش قرآن در اين غرفه از سوره ناس آغاز می‌شود، گفت: در اين آموزش معلم پس از خواندن سوره از قرآن‌آموز می‌خواهد سوره خوانده شده را بنويسد و به اين وسيله نگارش قرآن را نيز به وی آموزش مي‌دهد.
پژوهشگر بنياد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوي با تأكيد بر تفسير آيات و سوره‌ها ابراز كرد: با توجه به محدوديت زمانی كه در نمايشگاه بين‌المللی قرآن و عترت وجود دارد، ادامه برنامه آموزش قرآن در موسسات، مساجد و مراكز قرآنی برگزار خواهد شد.
قدسی ادامه داد: برنامه آموزش قرآن تا زمانی كه قرآن‌آموز بتواند با استفاده از آيات در خصوص قيامت و سبك زندگی اسلامی انشای قرآنی بنويسد، ادامه دارد.
وی با اشاره به اينكه آموزش قرآن در سيره نبوی از سال 1376 در تهران و از سال 1382 در كرج آغاز به كار كرده و تاكنون ادامه دارد، خاطرنشان كرد: آموزش قرآن در سيره نبوی(ص) در دانشگاه امام صادق(ع) تهران و دارالقرآن سپاه پاسداران كرج اجرايي شده است.
پژوهشگر بنياد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوي تصريح كرد: آموزش قرآن در سيره نبوی برای اولين بار در نمايشگاه بين‌المللی قرآن و عترت در مشهد آغاز به كار كرده است.
يادآور می‌شود، كتاب آموزش قرآن در سيره نبوی توسط محسن رجبی قدسی تأليف و اسفند ماه سال گذشته توسط بنياد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی منتشر شده است.
captcha