کد خبر: 2606425
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۵

برگزاری انتخابات مجمع نمايندگان طلاب حوزه علميه قم در بهمن‌ماه

گروه حوزه‎های علميه: مسئول ستاد برگزاری انتخابات هفتمين مجمع نمايندگان طلاب حوزه علميه قم از برگزاری اين انتخابات در اواخر بهمن ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا)، حجت‎الاسلام والمسلمين فرخ فال، مدير حوزه علميه قم دوشنبه، 29 مهرماه، در نشستی خبری گفت: امام راحل در آخرين روزهای زندگی خويش با ابلاغ منشور روحانيت به حوزه‎های علميه خواستار استفاده هر چه بيشتر از توان علمی و فرهنگی و مشورتی طلاب و فضلای جوان حوزه شدند و اولين نهادی كه به اين امر لبيك گفت، جامعه مدرسين بود.
وی افزود: جامعه مدرسين با تشكيل مجمع نمايندگان طلاب و فضلای حوزه علميه قم اولين گام را در لبيك گفتن به ندای رهبر فرزانه انقلاب تنها در ظرف چند روز پس از ابلاغ منشور روحانيت برداشت.
مدير حوزه علميه قم يادآور شد: جامعه مدرسين در فراز و نشيب انقلاب و پس از آن در حساس‌ترين شرايط يار امام راحل بوده و خدمات بسياری را به انقلاب كرده است.
وی ادامه داد: اين نهاد از 16 فروردين سال 68 و با امضای آيت‎الله مشكينی(ره) رسما كار خود را آغاز كرد و مسئوليت‎های مختلفی را نيز به عهده گرفته است كه می‎توان به تشكيل نهادهای مهم در حوزه با پيشنهاد اين مجمع اشاره كرد كه از آن جمله می‎توان به مركز خدمات حوزه اشاره كرد.
مسئول ستاد انتخابات هفتمين دوره مجمع نمايندگان طلاب و فضلای حوزه علميه قم، اظهار كرد: اين نهاد نيز يكی از يادگاران امام راحل است؛ مجمع تا كنون شش دوره فعاليت داشته است و هم اينك در آستانه برگزاری انتخابات دوره هفتم قرار داريم.
وی بيان كرد: در مرحله اول از برگزاری اين انتخابات تعداد طلاب واجد شرايط از مركز مديريت احراز می‏شوند كه تعداد آن به 60 هزار نفر می‎رسد؛ در مرحله بعد هيات نظارت انتخابات نيز كار خود را آغاز خواهد كرد وافراد واجد شرايط انتخاب می‎شود.
فرخ فال يادآور شد: طلاب حوزوی تا دو روز قبل از عاشورا و تاسوعای حسينی وقت دارند در اين دوره از انتخابات ثبت نام كنند؛ زمان انتخابات نيز در اواخر بهمن ماه امسال تعيين شده است كه از بين طلاب شركت كننده نمايندگان مجمع با توجه به تعداد شركت كنندگان انتخاب می‎شوند.
وی گفت: در مجمع ششم نمايندگان طلاب و فضلای حوزه علميه قم 130 نفر حضور داشتند كه انتظار می‎‏رود اين تعداد در دوره بعد افزايش داشته باشد.
captcha