به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن (ايكنا)، آيتالله سيد ابوالحسن مهدوی عضو مجلس خبرگان رهبری جمعه، سوم آبانماه، در همايش طلاب سيد اصفهان با اشاره به آيات 59 تا 61 سوره آل عمران در خصوص مباهله، گفت: بر اساس نقل شيعه و سنی در اين مراسم پيامبر (ص) حضرت زهرا(س)، امام حسن (ع) و امام حسين (ع) و حضرت علی(ع) را به عنوان نفس خود با خود همراه برد.
وی ادامه داد: در اين آيات سخن از سه گروه زنان، فرزندان و كسانی كه همانند نفس پيامبر (ص) هستند به عنوان همراهان پيامبر (ص) شده است.
اين استاد سطوح عالی حوزه علميه اصفهان اظهار كرد: ائمه اطهار (ع) در مقابل دشمنان خود به ويژه عباسيان همواره با اشاره به آيه مباهله احتجاج میكردند كه فرزندان واقعی رسول خدا (ص) از نسل امام حسن (ع) و امام حسين (ع) هستند.
وی همچنين در بخش ديگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری همايش طلاب سيد استان اصفهان گفت: موسسه سلاله با هدف حفظ شئونات اسلامی طلاب سيد و به جهت رسيدگی به امور آنها راه اندازی شده است.
عضو هيات امنای مجموعه فرهنگی سلاله، گفت: اين موسسه در راستای اهداف خود برنامههايی در زمينههای فرهنگی، تربيتی، تحصيلی و معيشتی برای طلاب دارد.
وی اظهار كرد: اين اقدامات قدمهای كوچكی در اين زمينه بوده است و اين روند بايد ادامه پيدا كند تا بتوانيم كمبودهای مادی و فكری سادات جامعه به ويژه طلاب سيد را برطرف كنيم.