کد خبر: 2620301
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۶

حضور طلاب به همراه خانواده‌هایشان در «خانواده آسمانی»

گروه حوزه‌های علمیه: رئیس مدرسه علمیه معصومیه قم از اجرای طرح «خانواده آسمانی» ویژه طلاب و خانواده‌های این مدرسه خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ملکی، رئیس مدرسه علمیه معصومیه قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: یکی از کارهای کمتر صورت گرفته در مدارس علمیه اجرای چنین طرحی است که ما در مدرسه مدت مدیدی است آن را اجرا می‌کنیم.

وی ادامه داد: در این طرح با عنوان خانواده آسمانی، هر هفته روزهای دوشنبه، طلاب مدرسه همراه با خانواده خود حضور می‌یابند و از محضر استادان مشاور مانند حجج اسلام تراشیون و عباسی بهره‌مند می‌شوند.

ملکی با بیان اینکه مطالب در قالب نرم‌افزار در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد تصریح کرد: از دیگر برنامه‌های این مدرسه که فقط دانشجویان علاقه‌مند به طلبگی در آن پذیرفته می‌شوند قرائت اصول کافی و تشریح احادیث آن است.

وی ادامه داد: براین اساس روزهای سه‌شنبه بعد از نماز مغرب و عشاء اصول کافی خوانده می‌شود و افراد متخصص و اهل فن به مدت 15 تا 20 دقیقه درباره روایات خوانده شده توضیح می‌دهند.

وی با تبریک هفته پژوهش و تاکید بر لزوم روی‌آوری به پژوهش‌های جامع و کاربردی‌تر از اجرای مراسم تقدیر از برترین‌های پژوهشی حوزه علمیه استان قم خبر اد و افزود: در این مراسم که هفته گذشته با حضور آیت‌الله العظمی سبحانی برگزار شد از 10 پژوهشگر برتر قدردانی شد.

captcha