کد خبر: 2684376
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۳
صبح امروز صورت گرفت؛

برگزاری گردهمایی مسئولان کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خراسان رضوی

گروه اجتماعی: گردهمایی مسئولان و رابطان واحد بانوان کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خراسان رضوی، صبح امروز، با حضور عفت شریعتی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور بانوان در مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، گردهمایی مسئولان و رابطان واحد خواهران کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خراسان رضوی، صبح امروز، 18 دی‌ماه با حضور عفت شریعتی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور بانوان، زهرا بیگدلی، مسئول دفتر امور بانوان ستاد عالی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد و محمدحسین عبداللهی، مسؤول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خراسان رضوی در سالن نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی برگزار شد.

این مراسم با تلات آیاتی چند از کلام‌الله مجید آغاز و پس از آن سرود ملی جمهوری اسلامی ایران در سالن طنین‌افکن شد، سپس حاضران صلوات خاصه امام رضا(ع) را قرائت کردند.

محمدحسین عبداللهی، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خراسان رضوی در این مراسم ضمن تبریک میلاد پیامبر(ص) و هفته وحدت، اظهار کرد: مردم ما یک حلقه اتصالی به ائمه(ع) دارند که ما باید برنامه‌ریزی کرده و به این علاقه مردم عمق دهیم.

وی با بیان اینکه احساسات مردم باید همراه با علم و آگاهی نسبت به زندگی و شخصیت ائمه(ع) باشد، ابراز کرد: ما باید به تکلیف خود نسبت به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) به خوبی عمل کنیم.

عبداللهی با اشاره به سخنی از امام رضا(ع)، بیان کرد: ایشان می‌فرمایند: «کسی که حق ما را بشناسد ما نیز حق آن را می‌شناسیم»، بنابراین این امر نباید یک طرفه باشد اما متأسفانه هم اکنون ما انتظار داریم که ائمه(ع) تنها تکالیف خود را نسبت به امت اسلامی انجام دهند و ما هیچ کاری انجام ندهیم.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خراسان رضوی ادامه داد: مشکلات فرهنگی که هم اکنون در جامعه به وجود آمده، به دلیل عمل نکردن مردم به تکلیف خود نسبت به ائمه اطهار(ع) بوده است.

زهرا بیگدلی، مسئول دفتر امور بانوان ستاد عالی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد نیز در ادامه این مراسم با تأکید بر ضرورت انجام کار تشکلاتی در مساجد، عنوان کرد: انجام کار تشکیلاتی منسجم و هدفمند از ضروری‌ترین اقدامات در مساجد محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: اگر اقدامات و فعالیت‌هایی که در تمام عرصه‌های صورت می‌گیرد؛ مستندسازی شود، به یک تجربه موفق تبدیل شده و دیگران می‌توانند از این تجربه استفاده و بهره کافی را ببرند.

بیگدلی با بیان اینکه در کار تشکیلاتی باید دو اقدام مهم مدنظر قرار گیرد، گفت: نخست اینکه قوت و کاستی‌ها را در نظر بگیرم و دوم در انجام کارهای خود آینده‌نگری داشته باشیم.

مسئول دفتر امور بانوان ستاد عالی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد تأکید کرد: امروز می‌توان با جدی گرفتن کار تشکیلاتی برای مشکلات فرهنگی به وجود آمده در جامعه برنامه‌ریزی کرد.

در ادامه عفت شریعتی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور بانوان با بیان اینکه پیامبر(ص) دو نفر را به عنوان پاره تن خود معرفی می‌کنند، اظهار کرد: ایشان می‌فرمایند فاطمه پاره تن من است، و در جایی دیگر می‌فرمایند: «پاره تن من در سرزمین خراسان است»؛ شاید بتوان این سخن حضرت محمد(ص) را این گونه تعبیر کرد که در سرزمین خراسان حافظ و حامی دستاوردهای رسالت پیامبر(ص) حضور دارد.

شریعتی با تأکید بر اینکه وجود مضجع منور و نورانی علی بن موسی الرضا(ع) توفیقی برای مردم ایران به خصوص خراسانی‌ها و مشهدی‌ها است، بیان کرد: هم اکنون مشاهده می‌کنیم که رحمت امام رضا(ع) شامل میلیون‌ها انسان شده که سالیانه به مشهد الرضا سفر می‌کنند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور بانوان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اگر فردی بخواهد فرهنگ نبوی را تبلیغ کند، باید دارای حسن خلق باشد، عنوان کرد: بنابراین افرادی که در مساجد حضور دارند می‌توانند با داشتن حسن خلق مردم را به سوی مساجد سوق دهند.

captcha