کد خبر: 2757654
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۲

انطباق فعالیت مرکز ناباروری جهاددانشگاهی قم با نظرات فقهای شیعه

گروه اجتماعی: معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد استان قم گفت: فعالیت مرکز ناباروری جهاد منطبق با نظرات فقهای شیعه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی قم، سیدرضا طباطبایی، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی قم با بیان اینکه فعالیت مرکز ناباروری جهاددانشگاهی قم با نظرات فقهای شیعه منطبق است، افزود: فعالیت برخی از مراکز درمان ناباروری کشورهای فعال در این زمینه منطبق با شریعت اسلامی نیست.

وی خاطرنشان کرد: مسلمانان دیگر کشورها رغبت بیشتری دارند تا فرایند درمانی خود را در یک کشور اسلامی پیگیری کنند.

طباطبایی به تجهیزات و روش‌های به روز و پیشرفته در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم اشاره کرد و گفت: این مرکز فرصت مناسبی برای دیگر مسمانان در سطح دنیا فراهم کرده است.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد استان قم با تأکید بر جایگاه مهم مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی یادآور شد: 35 درصد از مراجعان به مرکز ناباروری استان قم غیربومی هستند و همچنین مراجعان غیربومی از دیگر استان‌های کشور به این مرکز درمانی مراجعه می‌کنند و مراجعانی از دیگر کشورهای جهان نیز در قالب توریست درمانی خدمات درمان ناباروری را از این مرکز دریافت می‌کنند.

طباطبایی اضافه کرد: فعالیت‌های این مرکز گام مهمی در استقلال علمی و درمانی کشور دارد و با توسعه و پیشرفت استان قم در این زمینه مردم از خروج از کشور بی نیاز شدند.

وی با اشاره به اینکه 10 تا 15 درصد زوج‌ها در کشور نابارور هستند افزود: سومین دلیل جدایی زوجین در کشور ناباروری است.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی قم تصریح کرد: متقاضیان این مرکز به استان قم محدود نمی‌شود بلکه زوج‌های زیادی از دیگر شهرها و استان‌های کشور و نیز کشورهای همسایه به این مرکز مراجعه می‌کنند.

طباطبایی بیان کرد: ناباروری هرساله باعث خروج حجم بالای ارز از کشور می‌شد که راه‌اندازی این مرکز علاوه بر رفع نیاز زوجین، کمک زیادی نیز به اقتصاد کشور کرده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر روزانه 100 تا 120 زوج به مرکز درمان ناباروری استان قم مراجعه می‌کنند.

captcha