کد خبر: 2770140
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۰

کتاب تفسیر موضوعی با محوریت اسماء الحسنی منتشر شد

گروه اجتماعی: کتاب تفسیر موضوعی با محوریت اسماءالحسنی توسط انتشارات ندای منجی منتشر شد.

نصیر جینور در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم گفت: کتاب تفسیر موضوعی قرآن کریم درباره اسماء الحسنی و اسم اعظم از سوی انتشارات ندای منجی منتشر شده است.
وی افزود: این کتاب نوشته و تالیف سید ابوالقاسم حسینی سیستانی است و تهیه و تنظیم آن نیز بر عهده اینجانب بود است که در این کتاب 13 فصل مرتبط با موضوع کتاب گنجانده شده است.
مدیر انتشارات ندای منجی تصریح کرد: فصل اول این کتاب مختص به آیات اسماالحسنی است؛ فصل دوم در خصوص معنای اسماالحسنی و اسم اعظم است و در فصل سوم اسما ده گانه اسماءالحسنی بیان شده است.
وی گفت: فصل چهارم دعا، فصل پنجم شرح اسماء ادرسیه است و فصل ششم خواص جوشن کبیر بیان شده است؛ فصل هفتم خواص ادعیه، فصل هشتم ادعیه اسم اعظم است فصل نهم دعای پیامبران و ائمه اطهار(ع) بیان شده است.
مدیر انتشارات ندای منجی، خاطرنشان کرد: فصل دهم گنجینه حرز چهارده معصوم و حضرت خدیجه(ع)، فصل یازدهم در خصوص هفت هیکل، فصل دوازدهم حجاب رسول الله و ائمه و فصل سیزدهم  نیز مختص به خواص بسم الله الرحمن الرحیم و ادعیه دیگر است.
وی گفت: این کتاب در تیراژ پنج هزار نسخه و 412صفه دورنگ و رحلی منتشر شده است.

موسوی
|
-
|
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۴
0
0
لطفا بفرمایید چگونه می شود کتاب را در تهران تهیه کرد یک ادرس یا شماره تماس بفرمیایید
پریسا توکلی
|
-
|
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۰
0
0
لطفا بفرمایید چگونه می شود کتاب را در تهران تهیه کرد یک ادرس یا شماره تماس بفرمیایید
captcha