کد خبر: 2813623
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۴
رحیم پورازغدی عنوان کرد:

ضرورت تغییر عنوان «شرایط حساس کنونی»/ رحمت‌های الهی در مشکلات نهفته است

گروه سیاسی: عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در فرهنگ اسلامی پیرامون بلاها و مشکلات، رحمت‌های الهی نهفته شده است و بر همین اساس عبارت، «شرایط حساس کنونی» معنا ندارد بنابراین این عبارت باید به عبارت «شرایط حساس همیشگی» تغییر یابد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حسن رحیم‌پورازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز، 16 بهمن‌ماه در نشست مجمع عالی بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت استان گفت: ما در فرهنگ اسلامی مقوله‌ای به نام بازنشستگی نداریم، همانطور که در آموزه‌های اسلامی و در دوران دفاع مقدس شعارمان این بوده است که «تا زنده‌ایم، رزمنده‌ایم»؛ استناد این موضوع هم به تاریخ صدر اسلام، که شامل بدر تا کربلا است، برمی‌گردد.

رحیم‌پورازغدی با بیان اینکه افراد هم سنخ ما دوران پس از جنگ را خیلی به خاطر ندارند، گفت: من در دوران دفاع مقدس سنین نوجوانی و جوانی را طی می‌کردم و برخلاف سایر افراد تصورم این است که از سن نوجوانی به پیری رسیده‌ام و از میانه آن خاطره خاصی ندارم، دورانی که ما در آن قرار داشتیم یکی از حساس‌ترین دوران تاریخ اسلام بود و بسیاری از افراد آرزو داشتند در آن دوران حاضر باشند.

وی در ادامه تأکید کرد: دشمنان با نگاه مادی‌گرایانه خود معتقد هستند نتایج فداکاری‌های دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس باعث تشکیل امپراطوری ایران با محوریت شیعه شده است و پایتخت‌هایی چون غزه، کابل، صنعا، بغداد، دمشق و... تحت سیطره تهران هستند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه زمانی پرچم آمریکا تنها در ایران به آتش کشیده می‌شد اما امروز در بیش از 200 کشور جهان این پرچم به آتش کشیده می‌شود، افزود: عده‌ای خیال می‌کردند افراد و رژیم‌هایی چون شاه، صدام و شوروی، نابود شدنی نیستند اما آنان نابود شدند و هم اکنون نیز اسرائیل طی چهار، پنج سال نبرد، از جبهه مقاومت شکست خورده است.

وی با اشاره به فرق مرگ میان مجاهدان اسلام با سایر افراد اظهار کرد: از نگاه آموزه‌های اسلامی، هدف نهایی، آخرت است نه دنیا چرا که افرادی که دنیا را هدف خود قرار می‌دهند، پیروزیشان، شکست است اما افرادی که آخرت را هدف قرار داده، شکستشان هم پیروزی محسوب می‌شود.

رحیم‌پورازغدی با استناد به آیات 170 و 171 سوره آل عمران ابراز کرد: انقلاب اسلامی ایران توسط مردان اهل عمل نگه داشته شده است و نه آن‌هایی که تنها به حرف زدن بسنده کرده‌اند و در روایات ما نیز آمده است که اولیای بزرگ خداوند، افرادی گمنام در زمین و مشهور در آسمان‌ها هستند.

وی همچنین با اشاره به آیه 169 سوره آل عمران «وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاء عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ، هرگز کسانى را که در راه خدا کشته شده‌اند مرده مپندار بلکه زنده‏‌اند که نزد پروردگارشان روزى داده مى‌‏شوند»؛ افزود: در تفکر توحیدی، همه زنده هستند و این مختص به شهدا نیست.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به نقل از قرآن کریم گفت: خداوند افرادی را که هنگام خطر و فداکاری زرنگی می‌کنند، با غضب مورد عتاب قرار می‌دهد و می‌گوید اگر حرکت نکنید، علاوه بر آخرت، دنیا را هم از دست می‌دهید، برای نمونه ملت‌های عراق و افغانستان به خاطر عدم قیام در کشورشان به مصائب امروز دچار شده‌اند زیرا افرادی که در پی راحتی و دوری از جهاد هستند، در نهایت به دیکتاتوری تن می‌دهند و توفیق فداکاری از آن‌ها سلب می‌شود.

وی با بیان اینکه مبنای مذهب شیعه، جهاد درونی و بیرونی است، اظهار کرد: اگر مذهب شیعه در طول تاریخ نبود، دین اسلام نیز همانند مسیحیت می‌شد؛ در فرهنگ اسلامی پیرامون بلاها و مشکلات، رحمت‌های الهی نهفته شده است و بر همین اساس عبارت، «شرایط حساس کنونی» معنا ندارد بنابراین این عبارت باید به عبارت «شرایط حساس همیشگی» تغییر یابد.

رحیم پورازغدی ضمن انتقاد از برخی مسئولان درباره مسائل آرمان‌خواهانه تأکید کرد: هنگامی که برخی می‌گویند آرمان‌ها و عقاید ما به سانتریفیوژها وصل نیست، همانند آن است که در دوران جنگ بگویند تپه یا خاکی در منطقه‌ای از ایران بی ارزش است لذا آن را به طرف مقابل بدهیم، در اینجا مسئله مهم، داشتن غیرت و کوتاه نیامدن در مقابل ظلم است بنابراین هرکس حتی در دفاع از حقوق مادی‌اش هم کشته شود، شهید محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه تزکیه و تهذیب از علم و اطلاعات بالاتر است و کسی که این دو مؤلفه را نداشته باشد، همواره خواهد ترسید، ابراز کرد: امام خمینی(ره) نیز معتقد بود هدف نهایی ما پیروزی نیست بلکه جلب رضایت خداوند است.

captcha