کد خبر: 2865286
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۱

معرفی برترین‌‍‌های سی وچهارمین دوره مسابقات قرآن پایگاه‌های بسیج ناحیه حمزه سیدالشهدا(ع) مشهد

گروه فعالیت‌ای قرآنی: نفرات سی وچهارمین دوره مسابقات قرآن پایگاه‌های بسیج سپاه امام رضا(ع) ناحیه حمزه سیدالشهدا(ع) مشهد در رشته‌های اذان، ترتیل، حفظ و مفاهیم قرآن کریم معرفی شدند.

حجت‌الاسلام جواد فریور، مسئول تربیت و آموزش ناحیه مقاومت بسیج سپاه حمزه سید الشهدا(ع) مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با اعلام اسامی 13 نفر از برگزیدگان مرحله شهرستانی مسابقات قرآن بسیج سپاه امام رضا(ع) در رشته‌های اذان، ترتیل، حفظ و مفاهیم قرآن کریم اظهار کرد: این مسابقات روز سه شنبه، 28 بهمن‌ماه در محل مسجد امام رضا(ع) مشهد برگزار شد.

وی با بیان اینکه این مسابقات در دو رده سنی بالاتر و پایین‌تر از 16 سال در مرحله شهرستانی برگزار شد، ابراز کرد: نفرات اول رشته مفاهیم در دو مقطع سنی زیر 16 و بالای 16 سال، امیرمحمد اصغری و مهدی همتی و نیز نفرات نخست رشته ترتیل محمد حسین گلدوزیان و میلاد اسماعیلیان است.

حجت‌الاسلام فریور با بیان اینکه در دو رده زیر 16 و بالای 16 سال و در رشته اذان سید محمد سیدی‌ابرده و احسان رمزی، حائز کسب رتبه نخست شدند، افزود: در رده سنی بالای 16 سال و در رشته حفظ کل محمد خاکپور و در رشته حفظ 20 جزء و همین رده سنی علیرضا کیوان رتبه‌های نخست سی و چهارمین دوره مسابقات قرآن امسال را به دست آوردند.

وی ادامه داد: در رشته حفظ 10 جزء بالای 16 سال، صالح اخترشناس و زیر 16 سال امیررضا نعیمی‌پور، در رشته حفظ دو و نیم جزء زیر 16 سال، امیرحسین‌ مقدم، در رشته قرائت زیر 16 سال، علیرضا میرزایی و بالای 16 سال هم علی آویشی رتبه‌های نخست مسابقات قرآن بسیج سپاه امام رضا(ع) را کسب کردند.

مسئول تربیت و آموزش ناحیه مقاومت بسیج سپاه حمزه سیدالشهدا(ع) مشهد اظهار کرد: ابوالفضل چمنی و محمدرضا صدیق در رشته قرائت، داود خلوصی، احمد مهرمشهدی(افخمی) و محمد متقین در رشته‌های حفظ، اذان و ترتیل داوری این دوره از مسابقات قرآن را برعهده گرفتند.

وی در خاتمه با اعلام اینکه حدود یک‌صد نفر در این دوره ثبت‌نام کرده‌اند، اهداف برگزاری این مسابقات سالیانه بسیج را انگیزه بخشی و ایجاد رغیت در میان بسیجیان، شناسایی نخبه‌ها و سرمایه‌های موجود در میان بسیجیان و نیز ایجاد رقابت در میان آنان برای رشد و پیشرفت در زمینه‌های فرهنگی و مفاهیم قرآنی مطابق فرمایشات رهبر معظم انقلاب عنوان کرد.

یادآور می‌شود، در رشته‌های حفظ 20 جزء و حفظ کل در رده سنی زیر 16 سال و حفظ دو و نیم جزء بالای 16 سال کسی حائز رتبه نخست نشد.

captcha