کد خبر: 2883624
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۶

تجمع دانشجویان مشهدی در اعتراض به قتل سه دانشجوی مسلمان در آمریکا

گروه سیاسی: جمعی از دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد، ظهر امروز در اعتراض به شهادت به شهادت سه دانشجوی مسلمان آمریکا در محله «چپل هیل»، تجمعی اعتراض‌آمیز را در این دانشگاه برگزار کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، جمعی از دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد، ظهر امروز، سوم اسفندماه در اعتراض  به قتل سه دانشجوی مسلمان آمریکا در محله «چپل هیل»، تجمعی اعتراض‌آمیز در این دانشگاه برگزار کردند.

در این تجمع  که با شعار«به کدامین گناه کشته شدند» برگزار شد، اوضاع حقوق بشری آمریکا در قبال مسلمانان توسط محمدحسن قدیری‌ابیانه، کارشناس عالی امور استراتژیک مورد بحث و تحلیل قرار گرفت.

وی در این اجتماع افزود: دانشجویان ایران، نسبت به وضعیت مسلمانان جهان احساس مسئولیت دارند و در رابطه با جنایات آمریکا حساسیت نشان می‌دهند که برگزاری تجمع‌های اعتراضی نشان‌دهنده بیداری جوانان ایران است.

این کارشناس با بیان اینکه جنایت کشورهای غرب و صهیونیستی اگر با منافع آمریکا سازگار باشد تمجید را در پی خواهد داشت، ادامه داد: شیطان بزرگ آمریکا از دفاع حقوق بشر و صلح جهانی دم می‌زند، این درحالی است که گروهک داعش، دست‌نشانده خود آن‌هاست.

بر اساس این گزارش، رهروان راه امام(ره) و دانشجویان انقلابی دانشگاه فردوسی مشهد در این تجمع با سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، از سران استکبار جهانی بیزاری جسته و با رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت کردند.

یادآور می‌شود، هفته گذشته، سه دانشجوی آمریکایی مسلمان ۲۳ ساله، ۲۱ ساله و ۱۹ ساله (زن، شوهر و خواهر) در نزدیکی دانشگاه «کارولینای شمالی» در محله «چپل هیل» مورد اصابت گلوله قرار گرفتند و کشته شدند. قاتل، فردی به نام «کریگ استفن هیکس» ۴۶ ساله است که مدام در صفحه فیس‌بوک خود مطالب ضد اسلام و مسلمانان به اشتراک می‌گذاشته است.

captcha