کد خبر: 3103316
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۵
با محوریت شهید صیادشیرازی؛

انیمیشن «قصه‌های بهمن» در مشهد رونمایی می‌شود

گروه هنر: معاون سیمای صداوسیمای خراسان رضوی از رونمایی انیمیشن «قصه‌های بهمن» که به روایت زندگی شهید صیادشیرازی می‌پردازد، همزمان با سالروز شهادت این شهید بزرگوار خبر داد.

علیرضا آینه‌دار، معاون سیمای صداوسیمای خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی عنوان کرد: مجموعه «قصه‌های بهمن» 24 فروردین‌ماه در مراسم بزرگداشت شهید علی صیادشیرازی با حضور مسئولان استانی و کشوری رونمایی می‌شود.

وی با بیان اینکه این انیمیشن که بخشی از زندگی شهید صیادشیرازی را به نمایش می‌گذارد، در 13 قسمت 11 دقیقه‌ای تولید شده است، ادامه داد: این انیمیشن روایتی از زندگی و مبارزات شهید سرلشگر صیادشیرازی در قبل از انقلاب و مبارزات وی در سال‌های جنگ و در منطقه کردستان را به تصویر کشیده است.

آینه‌دار با اشاره به اینکه این قصه‌ها از زبان نوجوانی که پیش از انقلاب با آن شهید آشنا شده، روایت می‌شود، اظهارکرد: حدود دو سال ساخت این انیمیشن زمان برده است که در مراسمی با حضور خانواده شهید صیادشیرازی رونمایی خواهد شد.

وی با بیان این‌که مجموعه قصه‌های بهمن با تکنیک سه بعدی و به صورت رئال انیمیشن تولید شده است، عنوان کرد: امیر سیستانیان، علی مطهری و عاطفه سپهری، انیماتورهای این مجموعه بوده‌اند، همچنین محمدمهدی نخعی‌راد، مدیر تولید و امیر یثربی به همراه جواد اورگنجی، کار نورپردازی و کامپوزیت مجموعه را انجام داده‌اند.

captcha