کد خبر: 3149401
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۸
حجت‌الاسلام عیسی‌نژادعنوان کرد:

سیره حضرت زهرا(س)؛ نسخه‌ای برای زیستن در دنیای امروز

گروه اجتماعی: مدیرکل فرهنگی ـ تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: نگاه به سیره حضرت زهرا(س) به ما نسخه زیستن در دنیای امروز را می‌دهد از این رو تحلیل و تفسیر زندگی این بانو باید بیش از پیش ارج نهاده شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سیدمحمد عیسی‌نژاد، مدیر کل فرهنگی ـ تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، صبح امروز، 26 فروردین‌ماه در هفتمین همایش علمی ـ کاربردی «کوثر هدایت» که در مشهد برگزار شد، با بیان اینکه نگاه به سیره حضرت زهرا(س) به ما نسخه زیستن در دنیای امروز را می‌دهد از این رو تحلیل و تفسیر زندگی این بانو باید بیش از پیش ارج نهاده شود، افزود: سیره این بانوی گرانقدر در تشکیل تمدن‌های اسلامی و پیشرفت ملت مسلمان نقش بسزایی دارد.

وی عنوان کرد: داستان رشادت، اخلاق و عمل حضرت زهرا(س) از منابع معرفتی به شمار می‌رود که باید در فرهنگسازی دینی و اسلامی، برای شناخت در همه ابعاد شخصیتی و معنوی به منابع و متون متقن مراجعه کرد.

واقعه غدیرخم تنها اتفاقی تاریخی نبود

مدیرکل فرهنگی ـ تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی افزود: واقعه غدیرخم تنها اتفاقی تاریخی نبود بلکه ادامه رسالت و شروع امامت بود که با گسترش این امر انقلاب اسلامی پدید آمد.

حجت‌الاسلام عیسی نژاد ادامه داد: دشمنان اسلام و نظام، داستان شهادت حضرت زهرا(س) را دستمایه‌ای برای ایجاد تفرقه میان برادران اهل سنت و تشیع می‌دانند و با از بین بردن وحدت این برادران دینی به دنبال سلطه جهانی هستند.

وی بیان کرد: مسئله شهادت این بانوی بزرگوار و خلافت امام علی (ع) تنها موجب ایجاد تفاوت و اختلاف است و عاملی برای ایجاد نزاع محسوب نمی‌شود، با این وجود دشمنان با تحریک برادران اهل سنت و تشیع می‌کوشند بر موضوعیت دادن به اختلافات عقیدتی دامن زده تا اسلام را درهم بکوبند.

مدیر کل فرهنگی ـ تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: در اویل انقلاب اسلامی  گروهی با نام حجتیه به روی کار آمد و با علم کردن بهاییت در مقابل امام خمینی(ره) ایستادند، این در حالی است که امام راحل معتقد بودند باید اصل اسلام که همان حکومت است را در دست گرفت.

فمنیست، نتیجه عدم توجه به زندگینامه حضرت زهرا(س)

حجت‌الاسلام عیسی‌نژاد افزود: اگر زندگینامه حضرت زهرا(س) در جامعه نشر و گسترش می‌یافت و اندیشمندان به تحلیل سیره و رفتار ایشان می‌پرداختند، اکنون با پدیده‌هایی همچون فمنیست رو به رو نبوده و این امر تا به این درجه گسترش نمی‌یافت.

وی  با تأکید بر اینکه فمنیست، نتیجه عدم توجه به زندگینامه حضرت زهرا(س) است، بیان کرد: مبلغان مذهبی باید بکوشند تا فرهنگ فاطمی را در جامعه ترویج داده و نهادینه‌سازی کنند و این امر را باید با بصیرت تمام نسبت به خدعه و نیرنگ دشمنان انجام دهند.

captcha