کد خبر: 3176848
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۷

برگزاری کارگاه طب سنتی «تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد»

گروه جامعه: فرهنگسرای امید کارگاه طب سنتی با عنوان «تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد» را روزهای ۱ و ۲ اردیبهشت ماه برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، در این کارگاه علی اکبر میرزا آقایی (خوانساری) مطالبی را در زمینه‌های سلامت معنوی، تامین بهداشت فردی و محیط‌، اصول علم تغذیه، انواع غذاها، طبقه‌بندی و ارزش غذاها ارائه می کند.

انواع سو تغذیه و پیامد آن‌، سازگاری غذا با گروه خونی افراد، تاثیر غذا بر خلق و خوی افراد، فعالیت بدنی و زندگی فعال و سلامت جسم و روان به مخاطبین از دیگر مواردی است که در این کارگاه ارائه می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این کارگاه در تاریخ یاد شده از ساعت 17 تا 19 به ادرس میدان امام حسین(ع) خیابان 17 شهریور‌، خیابان خشکبارچی، بوستان خیام فرهنگسرای امید مراجعه و یا برای کسب اطلاعات با تلفن 33355203 تماس حاصل کنند.

captcha