کد خبر: 3179140
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۰
با حضور استاد حوزه علمیه قم؛

مراسم عمامه‌گذاری دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد

گروه اجتماعی: مراسم عمامه‌گذاری دانشگاه علوم اسلامی رضوی همزمان با ولادت پنجمین اختر آسمان امامت و ولایت با حضور آیت‌الله نصرالله شاه‌‏آبادی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، مراسم عمامه‌گذاری دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی صبح امروز، 31 فروردین‌ماه در محل سالن اجتماعات شماره یک این دانشگاه برگزار شد.

این مراسم با قرائت قرآن کریم توسط آیت‌الله مهدی یعقوبی، قاری برتر کشوری آغاز شد و در ادامه، هادی الهی، مداح اهل بیت(ع)، با تبریک عمامه‌گذاری دانشجویان در روز ولادت امام محمد باقر(ع) و به‌دست آیت‌الله نصرالله شاه‏‌آبادی، صلوات خاصه امام رضا(ع) را تلاوت کرد و ابیاتی را در مدح امام باقر(ع) خواند.

در ادامه، آیت‌الله نصرالله شاه‌آبادی، استاد حوزه علمیه قم، با اشاره به اینکه لباس روحانیت همان لباس رسول خدا(ص) است، عنوان کرد: حرمت این لباس از حرمت کسی که آن را می‌پوشد نشات می‌گیرد لذا طلاب برای هدایت و رستگاری جامعه، ابتدا باید از اصلاح خود شروع کنند.

وی با بیان اینکه روحانیت تنها صنفی است که با روح افراد جامعه در ارتباط است، اظهار کرد: روحانیت نیز مانند دیگر صنف‌ها دارای لباس ویژه است و با آن شناخته می‌شود.

آیت‌الله شاه‌آبادی با اشاره به حدیثی مبنی بر اینکه مردم را با روش‌هایی غیر از زبانتان به کار خیر دعوت کنید، ادامه داد: یکی از واجبات فراموش شده جامعه، امر به‌معروف و نهی از منکر است و اگر تمام طلاب به این فریضه الهی عمل کنند، جایی برای گناه در جامعه باقی نمی‌ماند.

وی فریضه امر به‌معروف و نهی از منکر را علت برتری مسلمانان نسبت به سایر امت‏‌ها بیان کرد و افزود: همان‌طور که در آیه 110 سوره آل عمران «کُنتُمْ خَیْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنکَرِ ...، شما بهترین امتى هستید که براى مردم پدیدار شده‏اید به کار پسندیده فرمان می‌دهید و از کار ناپسند بازمی‌دارید» اشاره شده است، این فریضه الهی پایه اساسی اسلام محسوب می‌شود که متاسفانه در جامعه امروز به دست فراموشی سپرده شده است.

این استاد حوزه افزود: امر به‌معروف و نهی از منکر هیچ شرطی ندارد و همه افراد جامعه و به‌ویژه روحانیت در این مورد وظیفه دارند.

وی اصل هدف قیام امام حسین(ع) را امر به‌معروف و نهی از منکر بیان کرد و برخورد مناسب و حسنه با افراد را از مؤثرترین راهکارها دانست.

آیت‌الله شاه‌آبادی با اشاره به لزوم محور قرار دادن دین اسلام در کلیه امور زندگی افزود: رهبر معظم انقلاب، الگوی برتری هستند که در تمام سخنرانی‌ها، دین را در کنار مسائل کشوری قرار می‌دهند.

وی علت دشمنی جمهوری اسلامی با جنایات آل سعود را محوریت دین دانست و بیان کرد: آل سعود برخلاف دین اسلام عمل می‌کند.

این استاد حوزه با بیان اینکه مسائل دینی مانند مسئله حجاب، در کنار مسائل اقتصادی و مادی دارای اهمیت ویژه‌ای هستند، ادامه داد: تمام افراد در این زمینه مسئول هستند و در پیشگاه الهی مطابق اعمالشان سنجیده می‌شوند.

یادآور می‌شود، در پایان این برنامه مراسم عمامه‌گذاری 120 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی به‌دست آیت‌الله شاه‌آبادی صورت پذیرفت.

captcha