کد خبر: 3196191
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۵
حجت‎الاسلام فرخ فال خبر داد:

ارسال ۱۳۴۰ اثر به جشنواره علامه حلی

گروه اجتماعی: مدیر حوزه علمیه قم با اشاره به ارسال ۱۳۴۰ اثر به جشنواره علامه حلی روند رو به رشد پژوهش در حوزه علمیه قم را مایه دلگرمی بزرگان حوزه دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا)  از قم حجت‎الاسلام والمسلمین فرخ فال در دومین جشنواره علامه حلی استان قم، که 3 اردیبهشت در مدرسه عالی دارالشفا برگزارش شد، برگزاری این جشنواره را نشانه عزم جدی حوزه برای حضور در عرصه توسعه علمی دانست و گفت: این جشنواره نشانی روشن در این مسیر است.
وی افزود: خوشبختانه امسال شاهد آن بودیم که پژوهش‎های صورت گرفته در دو حوزه علمیه خواهران و برادران استان قم بیش از 100 درصده بوده است.
مدیر حوزه علمیه با اشاره به دریافت 1340اثر از طلاب حوزه علمیه قم بیان کرد: این تعداد آثار از طلاب جوان حوزه علمیه قم مایه خرسندی و تبریک است که این مساله نشانگر پویای طلاب جوان و مدارس علمیه ماست.
وی گفت: در این عرصه باید از تلاش تمام اساتید و بزرگان حوزه و مدرسانی که با تلاش خود این شرایط را ایجاد کردند تقدیر کرد ولی واقعیت این است که نباید خود را در این سطح نگاه داریم.
وی بیان کرد: در حقیقت انتظاری که از حوزه علمیه قم به عنوان قطب علمی جهان تشیع می‏‎رود بسیار بالاست و رسیدن به جایگاهی که در خور و شایسته حوزه علمیه قم است بسیار سخت است وباید همه در این مسیر تلاش کنیم.

captcha