کد خبر: 3272190
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۱

رونمایی از کتاب «نگرشی دیگر به قرآن» در مشهد

گروه فعالیت‌های قرآنی: کتاب «نگرشی دیگر به قرآن» نوشته حجت الاسلام مهدی نخاولی، شب گذشته در مشهد رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، کتاب «نگرشی دیگر به قرآن» نوشته حجت‌الاسلام مهدی نخاولی شامگاه گذشته، 16 اردیبشهت ماه در مسجد المتنظر مشهد رونمایی شد.

حجت‌الاسلام مهدی نخاولی،‌ نویسنده کتاب «نگرشی دیگر به قرآن» در گفت‌و‌گو با ایکنا اظهار کرد: «نگرشی دیگر به قرآن» با هدف تحول نگرش به قرآن به چاپ رسید.

وی با بیان اینکه کتاب «نگرشی دیگر به قرآن» با هدف تصحیح دید نسبت به قرآن و کارکردهای آن در زندگی تهیه شده است، افزود: وقتی نمی‌دانیم، آش چیست و چطور تهیه می شود، هرگز آشی نخواهیم خورد، بنابراین اولین و مهم‌ترین گام برای دستیابی به موفقیت در زندگی دستیابی به شناخت و نگرش صحیح، جامع، کامل و عملی نسبت به انسان، زندگی، اهداف آن، ارتقاء کیفیت زندگی و چگونگی‌ آن است.

‌نویسنده کتاب «نگرشی دیگر به قرآن» نخستین حاجت و مهم‌ترین نیاز انسان را، دستیابی به نقشه زندگی متعادل و متعالی دانست و ابراز کرد: این کتاب مشتمل بر شش فصل در 474 صفحه توسط انتشارات موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام به زیور طبع آراسته شده است.

وی با بیان اینکه جلد یک کتاب نگرشی دیگر به قرآن دارای شش فصل است، عنوان کرد: فصل‌های این کتاب شامل قرآن کلید برتر، راه رهایی از تنگناها و زندگی بسته، نقطه شروع، نقطه مرکزی، برنامه حرکت، نقاط خطر و بحران و نقطه مقصد می‌شود.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «این نوشته درصدد تغییر نگاه نسبت به قرآن و در نتیجه تغییر رفتار نسبت به آن است؛ تغییر نگاه از کتابی صرفاً مقدس، متبرک و قابل احترام به کتابی نافذ در زندگی (زندگی ساز) و دارای تاثیرات فوق العاده و از کتابی تشریفاتی برای تیمم و تبرک و نهایتاً کسب ثواب به دستورالعملی بی بدیل و حیاتی و جامع و کامل برای ارتقاء دائم زندگی، و به عبارت دیگر،«نقشه جامع حیات برتر و راهنمای عملی زندگی متعادل و متعالی»

همچنین یادآور می‌شود، حجت‌الاسلام نخاولی کتاب‌های دیگری از جمله «خداوند درآینه عقل و عشق»، کتابچه «دستورالعمل و قرائت قرآن»، کتابچه «پدر امت»، «صبر و صلاة»را نیز به رشته تحریر درآورده است.

captcha