کد خبر: 3312937
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۱
به منظور گرامیداشت شهدای جهادسازندگی؛

یادواره شهید «سیدمحمدتقی رضوی» در مشهد برگزار می‌شود

گروه جهاد و حماسه: یادواره شهید مهندس سیدمحمدتقی رضوی، فرمانده پشتیبانی جنگ به منظور گرامیداشت شهدای جهادسازندگی با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو مجلس خبرگان رهبری در مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، محمد جلالی‌شهاب‌آبادی، مسئول اداره ایثارگران جهادسازندگی خراسان رضوی، امروز، 20 خرداد ماه در نشست خبری یادواره شهید سیدمحمدتقی رضوی با بیان اینکه در ابتدای جنگ بحث پشتیبانی و کارهای ستادی به صورت نامنظم انجام می‌شد، گفت: جهادسازندگی خراسان رضوی در پشتیبانی جنگ پیشگام بود، چه از لحاظ اجرای طرح و برنامه و چه از لحاظ کمک‌های مردمی.

وی با اشاره به اعزام 12 هزار کمپرسور و کامیون به صورت مردمی از خراسان بزرگ به مناطق جنگی، اظهار کرد: 10 درصد کمک‌های مردمی، نیروهای انسانی و شهدا در زمان جنگ تحمیلی به جهاد سازندگی خراسان تعلق دارد.

مسئول اداره ایثارگران جهادسازندگی خراسان رضوی با بیان اینکه جهاد سازندگی کشور چهار شهید مطرح داشته که از این تعداد سه شهید متعلق به مشهد هستند، ابراز کرد: شهید سیدمحمدتقی رضوی، هاشم ساجدی و محمد طرحچی‌طوسی از فرماندهان جهاد سازندگی خراسان رضوی بودند.

تقدیم 312 شهید جهادسازندگی خراسان رضوی به نظام اسلامی

وی به حضور 72 هزار رزمنده از خراسان در جبهه‌های جنگ اشاره کرد و با بیان اینکه دو هزار و 150 نفر از این تعداد جانباز شده‌اند، اظهار کرد: 380 شهید از جهادسازندگی خراسان هستند که از این تعداد، 312 شهید به خراسان رضوی و بقیه شهدا به خراسان شمالی و جنوبی تعلق دارد.

جلالی‌شهاب‌آبادی به سخن امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه «جنگ با تمام ویرانی‌هایش برای ما یک دانشگاه است»، اضافه کرد: اقتدار امروز نظام اسلامی به دلیل فداکاری شهدا در دوران هشت سال دفاع مقدس است.

وی جهادسازندگی را پیشگام عرصه چاپ کتاب دفاع مقدس عنوان کرد و یادآور شد: جهادسازندگی خراسان رضوی تاکنون 31 جلد کتاب در زمینه دفاع مقدس و جنگ به چاپ رسانده است؛ در همین راستا می‌توان به چاپ کتاب در رابطه با سرگذشت شهدای محوری و دو جلد کتاب با موضوع عملیات‌های جنگ اشاره کرد.

شناسایی و ساماندهی 600 فرزند بیکار شهدا و جانبازان جهادسازندگی خراسان رضوی

مسئول اداره ایثارگران جهادسازندگی خراسان رضوی با اشاره به مشکل بیکاری فرزندان شهدا و جانبازان این نهاد، اظهار کرد: از همین رو به دنبال رفع این مشکل هستیم که در این خصوص 600 فرزند بیکار از این خانواده‌ها شناسایی و ساماندهی شده‌اند اما هنوز نتوانسته ایم برای اشتغال آن‌ها کاری انجام دهیم.

وی با بیان اینکه بعد از جنگ یادواره‌های بسیاری برای شهدای شناخته شده و سایر شهدا برگزار شده است، اظهار کرد: امسال بیست و هشتمین سالگرد شهید رضوی با حضور سیدحسن قاضی‌زاده‌هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محسن رضایی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و آیت‌الله حسن عالمی، عضو مجلس خبرگان رهبری در مشهد برگزار می‌شود.

جلالی‌شهاب‌آبادی با اشاره به برگزاری این یادواره در تاریخ 21 خردادماه به منظور گرامیداشت شهدای جهادسازندگی، اظهار کرد: از ویژگی‌های این یادواره می‌توان به حضور فعال سازمان‌های مردم نهاد اشاره کرد.

ضرورت توجه به نقش حمایتی و پشتیبانی بانوان در جنگ

وی با بیان اینکه بانوان نقش حمایتی و پشتیبانی را در ایام جنگ داشتند، ابراز کرد: در این خصوص طی سال‌های گذشته یادواره‌ای برگزار شد اما پس از آن به این موضوع پرداخته نشده است لذا ضروری است رسانه‌ها به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند.

در ادامه سید حمزه رضوی، پسر شهید سیدمحمدتقی رضوی عنوان کرد: این شهید بعد از انقلاب وارد کار کمیته شد، با تاسیس جهادسازندگی تربت حیدریه به آنجا رفت و همزمان با جنگ محل کار خود را ترک و به جنگ‌های نامنظم همراه شهید چمران پیوست.

رونمایی از نرم‌افزار چندرسانه‌ای شهید رضوی

وی رونمایی از نرم‌افزار چندرسانه‌ای شهید رضوی، بهره برداری از سایت شهدا و رونمایی از تندیسی با موضوع صحبت‌های شهید رضوی و هم‌رزمانش را از جمله برنامه‌های این یادواره عنوان کرد و گفت: این یادواره با توجه به مدیریت جهادی شهید رضوی و دست‌خط‌هایی که از این شهید در رابطه با این موضوع وجود دارد، برگزار می‌شود.

فرزند شهید رضوی، ساخت دو جاده بر روی رمه‌ها در عملیات طریق القدس را از ابتکارات این شهید عنوان کرد و یادآور شد: این جاده باعث شد دشمن قدرت نفوذ به این منطقه را نداشته باشد و نتواند این منطقه را اشغال کند. دو رزمندگان به پیروزی دست یابند.

captcha