کد خبر: 3315311
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۳:۲۱

تغییر زمان دهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد پس از رونمایی از پوستر آن

گروه هنر: پوستر دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد در حالی در شورای سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد رونمایی شد که در همین جلسه، زمان مربوط به برپایی نمایشگاه، تغییر یافت.

به گزارش خبر گزاری بین‌الملی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، پوستر دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد در حالی 25 خردادماه در شورای سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد رونمایی شد که در همین جلسه زمان درج شده بر روی پوستر تغییر یافت.

پیش از این طی مصاحبه‌هایی که با مسئولان برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت انجام شده بود، زمان برگزاری نمایشگاه 6 تا 13 تیرماه عنوان شده بود که در این راستا سیدسعید سرابی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان و ستاد هماهنگی دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد مقدس که پنجم خردادماه در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، زمان برپایی دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت را از ششم الی ۱۳ تیرماه عنوان کرد.

اما در شورای سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد که دو روز پیش با حضور علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی، مسئولان مربوط به برپایی نمایشگاه و اصحاب رسانه برگزار شد، زمان برگزاری نمایشگاه به پنجم تا 14 تیرماه تغییر کرد.

سیدسعید سرابی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد در این مراسم از برگزاری این دوره نمایشگاه طی روزهای نهم تا 18 رمضان خبر داد و افزود: مقرر بود این نمایشگاه از 10 تا 17 ماه رمضان برگزار شود اما با توجه به درخواست مسئولان و استقبال بی‌نظیر مردم در سال‌های گذشته، سه روز به ایام برگزاری نمایشگاه اضافه کردیم که این دوره از پنجم تا 14 تیرماه برگزار خواهد شد.

برای پیگیری این موضوع و اینکه چه عاملی باعث تغییر زمان برگزاری نمایشگاه به رغم ثبت در پوستر نمایشگاه شده بود، به سراغ سیدسعید سرابی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی رفتیم، سرابی در گفت وگو با ایکنا با بیان اینکه هنوز هیچ پوستری به زیرچاپ نرفته است، عنوان کرد: برای کسب اطلاعات بیشتر با معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی صحبت کنید.

حجت‌الاسلام محمدتقی کاظمی‌نسب، معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما اظهار کرد: در مراسم رونمایی از پوستر نمایشگاه تنها یک پوستر ارائه شده است و هنوز پوستری به چاپ نرسیده است لذا در آن جلسه طبق نظرات و بررسی‌های انجام گرفته توسط شورای سیاستگذاری دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد، تاریخ پوسترهای نمایشگاه با فاصله‌ای سه روزه به پنجم الی 14 تیرماه تغییر یافت.

نصب پنج هزار بنر و پوستر در سطح شهر

وی با اشاره به اینکه برای اطلاع‌رسانی این نمایشگاه در ابعاد مختلف بیش از چهار هزار بنر و پوستر چاپ و در تمام سطح شهر نصب خواهد شد، ادامه داد: پوسترهای نمایشگاه برای تمام ادارات کل ارسال می‌شود، همچنین در فضای شهر و مکان‌هایی همچون قطار شهری و اتوبوس‌ها نیز تبلیغات نمایشگاه انجام خواهد شد.

حجت‌الاسلام کاظمی نسب با اشاره به نصب پوستر نمایشگاه در داخل و بیرون اتوبوس، بیان کرد: همچنین تهیه و نصب بنرهایی در ابعاد 4*3 نیز در بیلبوردهای شهری در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه از ابتدای تیرماه هزار بنر آویز مربوط به نمایشگاه قرآن و عترت مشهد در سطح شهر نصب خواهد شد، ادامه داد: البته نصب بنر و آویزهای طراحی شده از دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت بعد از رونمایی از پوستر انجام خواهد گرفت.

حال با این سخنان باید دید پوستر اصلی نمایشگاه چه زمانی چاپ شده و برای تبلیغات در سطح شهر مورد استفاده قرار می‌گیرد و آیا بار دیگر شاهد تغییر محتوای این پوستر خواهیم بود یا خیر.

captcha