کد خبر: 3315315
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۶:۱۳
عصر روز گذشته؛

همایش گرامیداشت بسیج اساتید در مشهد برگزار شد

گروه اجتماعی: همایش گرامیداشت بسیج اساتید و شهید چمران روز گذشته، ۲۶ خردادماه با حضور امام جمعه مشهد و رئیس اساتید بسیج کشور در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، همایش گرامیداشت بسیج اساتید و شهید چمران عصر روز گذشته، 26 خردادماه با حضور آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد و عضو مجلس خبرگان رهبری، سهراب صلاحی، رئیس بسیج اساتید کشور و مجتبی بذرافشان، مسئول بسیج اساتید دانشگاه فردوسی در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. 

مجتبی بذرافشان، مسئول بسیج اساتید دانشگاه فردوسی مشهد در ابتدای این مراسم با اشاره به شهادت دکتر چمران و سالروز بسیج اساتید، اظهار کرد: با تأیید و نظر رهبر معظم انقلاب، 31 خردادماه که سالروز شهادت دکتر چمران بوده، روز بسیج اساتید نیز نامگذاری شده است.

وی با تأکید بر نقش مؤثر دانشگاه فردوسی در شکل‌گیری بسیج اساتید در کشور، عنوان کرد: مقدمات شکل‌گیری بسیج اساتید در سال 75 با پیگیری‌های انجام شده در دانشگاه فردوسی صورت گرفت و علاوه بر دانشگاه فردوسی، خراسان نیز در تحقق این امر مهم دخیل بود.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه فردوسی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در پیامی نسبت به تشکیل بسیج اساتید ابراز خرسندی خود را نشان دادند، ابراز کرد: در سال 78 بسیج اساتید دانشگاه فردوسی به صورت مستقل شروع به فعالیت کرد، این در حالی بود که قبل از آن بسیج اساتید در قالب بسیج دانشجویی به فعالیت می‌پرداخت.

سهراب صلاحی، رئیس بسیج اساتید کشور نیز در ادامه از ماهیت منازعه امروز بین ایران و غرب به‌عنوان یک ماهیت تمدنی یاد کرد و گفت: منازعه امروز به‌عنوان بزرگترین منازعه بین ایران و غرب ماهیت تمدنی دارد زیرا اگر منازعه بر سر مباحث سیاسی، عمق نفوذ و پایگاه‌های استراتژیک بود، شاید قابل حل بود اما منازعه غرب و شرق که توسط اسلام تشدید شده غیرقابل حل است.

وی با بیان اینکه منازعه بین غرب و شرق قبل از اسلام نیز وجود داشته است، اظهار کرد: نگاه غرب به تمدن مادی بوده است در حالی که شرق و اسلام یک نگاه فرامادی نسبت به این موضوع دارند.

صلاحی با اشاره به پذیرش مسیحیت در غرب در حالی که آن‌ها سه قرن با مسحیت مخالفت کردند، گفت: دلیل پذیرفتن مسیحیت در میان غربی‌ها زمینی‌کردن دین آسمانی توسط آن‌ها بود.

رئیس بسیج اساتید کشور یادآور شد: 200 سال غربی‌ها علیه کشورهای شرقی به خصوص جهان اسلام جنگیدند و در بسیاری از این جنگ‌ها با شکست روبه رو شدند که این امر کینه دشمنان از اسلام و ایران را تشدید کرد.

وی با تأکید بر اینکه منازعه بین شرق و غرب جز در دو حالت تمام نمی‌شود، اظهار کرد: حالت اول این است که جمهوری اسلامی به‌عنوان قدرت بین‌المللی شناخته شود و یا اینکه طرح خاورمیانه بزرگ با تجزیه کشور‌های اسلامی صورت ‌گیرد که در آن رژیم صهیونیستی به‌عنوان قدرت منطقه‌ای شناخته شده ‌و آمریکا هم کدخدا معرفی شود.

آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد و عضو مجلس خبرگان رهبری نیز در این همایش با اشاره به سالروز شهادت دکتر چمران و انتخاب روز بسیج اساتید، عنوان کرد: انتخاب این روز به‌عنوان روز بسیج اساتید بر اساس ذوق و قریحه نبوده بلکه گزینشی فلسفه‌دار است.

وی با تأکید بر اینکه شهید چمران یکی از اساتید بزرگ و مرزبان دینی در کشور محسوب می‌شود، ابراز کرد: این شهید بزرگوار دارای ویژگی‌ها و شاخص‌های بسیاری بود که غیرتمندی وی بین تمام خصوصیات او تبلور بیشتری داشت.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه شهید چمران در همه موقعیت‌های حساس زندگی خود غیرتمندی را سرلوحه عمل قرار داده بود، گفت: شهید چمران در تمام شرایط مختلف زندگی خود در لبنان، آمریکا و حتی زمانی که در دوران جنگ تحمیلی مسئولیتی را برعهده گرفت به ارزش‌های دینی ـ اسلامی پایبند بود.

یادآور می‌شود، در حاشیه این همایش وبگاه بسیج اساتید دانشگاه فردوسی رونمایی شد.

captcha