کد خبر: 3316923
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۸

تعلیق نمایش آئینی «گوهرشاد» به دلیل عدم همکاری هنرمندان

گروه هنر: رئیس انجمن هنرهای نمایشی خراسان رضوی گفت: طبق فراخوان اعلام شده، قرار شد تا هنرمندان و گروه‌های نمایش مشهد و استان برای تولید آثار نمایش آئینی «گوهرشاد» اعلام آمادگی کنند اما متأسفانه هنوز هیچ اقدامی انجام نشده لذا برگزاری آن به دلیل عدم همکاری افراد دچار تعلیق شده است.

کیوان صباغ، رئیس انجمن هنرهای نمایشی خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، اظهار کرد: طبق موضوعات گوناگونی که به سازمان فرهنگی و هنری شهرداری مشهد ارائه دادیم، یکی از این موضوعات مربوط به نمایش آئینی «گوهرشاد» بوده است.

صباغ ادامه داد: برای اجرای این نمایش چهار ماه دوندگی کردیم که طبق فراخوان اعلام شده، قرار بر این شد تا هنرمندان و گروه‌های نمایش مشهد و استان برای تولید نمایش در قالب کوتاه، بلند، میدانی و خیابانی با این موضوع تا ۳۰ خردادماه اعلام آمادگی کنند که متأسفانه هنوز هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

رئیس انجمن هنرهای نمایشی خراسان رضوی با اشاره به اینکه زمان کمی برای ارسال آثار در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: با توجه به فراخوان اعلام شده، هنرمندانی که تا 31 خردادماه به دفتر نمایش استان اعلام آمادگی کردند، تا ۲۵ تیرماه سال جاری وقت دارند که اثرشان را با موضوع «گوهرشاد» تولید کنند تا با معاونت فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری مشهد عقد قرارداد تولید صورت گیرد.

وی اظهار کرد: هزینه‌های این نمایش توسط معاونت فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری مشهد تأمین می‌شود اما برگزاری آن به‌دلیل عدم همکاری افراد دچار تعلیق شده است.

captcha