کد خبر: 3319834
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۰
در بازه‌ زمانی متفاوت صورت می‌گیرد؛

برپایی نمایشگاه قرآن و عترت در پنج شهرستان‌ خراسان رضوی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول کمیته امور شهرستان‌های دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن مشهد گفت: به جهت همزمانی برپایی نمایشگاه قرآن شهرستان‌ها با نمایشگاه قرآن و عترت مشهد، در این شهرستان‌ها نمایشگاه در بازه زمانی متفاوت از مشهد برگزار می‌شود.

مهدی صدقی، مسئول کمیته امور شهرستان‌های دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌لمللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با بیان اینکه امسال در پنج شهرستان استان خراسان رضوی نمایشگاه قرآن برگزار می‌شود، ادامه داد: برگزاری نمایشگاه قرآن در شهرستان‌های سبزوار، گناباد، کاشمر، خواف و تربت حیدریه که برای برپایی از قبل اعلام آمادگی کرده بودند، قطعی شده است.

وی با اشاره به اینکه در مناطق مرزی استان خراسان رضوی تنها در شهرستان خواف نمایشگاه قرآن دایر می‌شود، افزود: تاریخ و بازه زمانی برگزاری نمایشگاه در این شهرستان‌ها متفاوت است و برنامه‌‌های اجرایی آن‌ها در نمایشگاه باید با اداره کل ارشاد خراسان رضوی هماهنگ شود.

وی با بیان اینکه هر ساله تعدادی از شهرستان‌ها برای برگزاری نمایشگاه قرآن اعلام آمادگی می‌کنند، گفت: همچنین به جهت رونق و تعداد کم مؤسسات قرآنی فعال در شهرستان‌ها، حضور آن‌ها در نمایشگاه مشهد، همزمانی برگزاری این نمایشگاه‌ها و وجود تداخل زمانی هر ساله نمایشگاه قرآن و عترت در تعدادی از شهرستان‌ها بعد از ماه مبارک برگزار می‌شود.

صدقی ادامه داد: از طرفی اگر برای حضور در نمایشگاه شهرستان‌ها از مؤسسات مشهد و خارج استان دعوت صورت گیرد، به جهت برپایی همزمان نمایشگاه امکان حضور وجود ندارد، لذا کیفیت مورد نظر محقق نخواهد شد.

وی افزود: مثلا سال‌های قبل شهرستان‌های تایباد و تربت‌جام با اعلام آمادگی خود، اقدام به برگزاری نمایشگاه می‌کردند اما بعد از برپایی عنوان می‌شد که آن گونه که مورد نظر بود نتوانستند نمایشگاه خوبی را برگزار کنند.

صدقی ادامه داد: همچنین به جهت وجود بافت سنتی در این شهرستان‌ها و تشکیل نشست‌ها و برنامه‌های قرآنی مختلف خانوادگی، مردم خیلی از برنامه‌های نمایشگاهی در طول روز استقبال نمی‌‌کنند.

مسئول کمیته امور شهرستان‌های دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد اظهار کرد: برای آنکه نمایشگاه‌های شهرستان از حضور مؤسسات مشهدی بهره‌مند شوند و مورد استقبال مردم قرار گیرند، نیازمند اجرای برنامه‌ها بعد از ماه مبارک هستیم.

وی با بیان اینکه همزمانی نمایشگاه قرآن مشهد و شهرستان‌ها در کنار داشتن مزایا، آسیبی را نیز به دنبال دارد، افزود: به جهت نبود مؤسسات قرآنی قوی در شهرستان‌ها برای شرکت، تعامل و کمک در برپایی نمایشگاه، بیشتر نمایشگاه‌های شهرستان‌ها در هفته‌های متفاوت با نمایشگاه مشهد از نظر زمانی برپا می‌شود.

وی با اشاره به برپایی نمایشگاه در 12 شهرستان در سال گذشته اضافه کرد: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته و برای جلوگیری از تداخل زمانی، هر کدام از شهرستان‌ها در یکی از هفته‌های ماه مبارک رمضان برای برپایی نمایشگاه اقدام می‌کنند که در برخی مدت آن یک هفته و در برخی دیگر مانند شهرستان کاشمر 10 روز است.

سرپرست اداره شهرستان‌های اداره کل ارشاد خراسان رضوی با بیان اینکه در هر شهرستان مراسم افتتاحیه و اختتامیه نیز برگزار می‌شود، افزود: در این برنامه‌ها مسئولان استانی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت قرآن استان نیز حضور دارند که ساعت بازدید تقریبا مانند مشهد در نوبت بعدازظهر از حدود افطار تا ساعت 24 است.

captcha