کد خبر: 3323163
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۱

رونمایی از درب مصلی حرم امام علی(ع) در نمایشگاه قرآن مشهد + عکس

گروه اجتماعی: در و سردر مصلی حرم امام علی(ع) و مرقد آیت‌الله حکیم شب گذشته در دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد با حضور سیدجواد جعفری، مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، در و سردر مصلی حرم امام علی(ع) و مرقد آیت‌الله حکیم شب گذشته، 13 تیرماه در دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد با حضور سیدجواد جعفری، مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) رونمایی شد.

بنابر این گزارش، این در و سردر طی سه ماه و نیم ساخته شده است که در مصلی حرم امام علی(ع) و مرقد آیت‌الله حکیم هنر «گره تند 12» و در سردر آن گره «کند و پنج» به کار رفته است.

برای ساخت این در و سردر چهار نوع مدل چوب مختلف به کار رفته است، در این در از چوب درخت چنار، راش، گردو، ملچ و در سردر مصلی حرم امام علی(ع) و مرقد آیت‌الله حکیم از چوب راش و گردو استفاده کرده‌اند.

این در و سردر مجموعا در ابعاد 7.5 در چهار متر ساخته و طراحی شده است که وزنی حدود 200 کیلو دارد و بعد از پایان نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد به نجف اشرف در کشور عراق ارسال شده و در و سردر مصلی امام علی(ع) مرقد آیت‌الله حکیم نصب می‌شود.

بر اساس این گزارش، همزمان با هشتمین شب از برپایی دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد، تابلوی معرق امام رضا(ع) اثر استاد حسن ابراهیمی نیز رونمایی شد، این تابلو که کار تولید آن چهار ماه به طول انجامیده است، دارای 30 رنگ طبیعی بوده و در تولید این اثر از چوب‌های گردو، چنار، شمشاد، زرشک، عناب و ... بهره برده‌اند.

در این تابلو که تابلوی معرق امام رضا(ع) نام دارد، بیش از هزار قطعه چوب به کار رفته است و در اندازه یک متر در 80 سانتی متر به خط ثلث استاد ابراهیمی آن را به پایان رسانده است.

captcha