کد خبر: 3331740
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۱

اختتامیه همایش ایثارگران نزاجا در مشهد برگزار شد

گروه اجتماعی: اختتامیه همایش کارگران نزاجا با حضور امیر داود کاظمی، رئیس سازمان ایثارگران نزاجای کشور برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، اختتامیه همایش ایثارگران نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی(نزاجا) صبح امروز، 30 تیرماه با حضور خانواده شهدا و ایثارگران در اردوگاه ثامن‌الائمه(ع) مشهد برگزار شد.

در این همایش که با حضور امیر داوود کاظمی، رئیس سازمان ایثارگران نزاجای کشور پایان یافت، 70 خانواده شامل 350 نفر از شهرهای ارومیه، اصفهان، اهواز، کرمانشاه و شیراز در همایش ایثارگران نزاجا شرکت کردند.

امیر علی جهانشاهی، فرمانده قرارگاه شمال شرق نزاجا در این همایش با بیان اینکه دین اسلام دین مساوات است، اظهار کرد: همسران شهدا نزد پیامبر(ص) رفته و به ایشان گفتند آیا این عدالت است که همسران ما شهید شده و به بالاترین درجه برسند اما ما با فرزندان خود در این دنیا بمانیم، پیامبر(ص) فرمودند: اجر شما نزد خدا کمتر از شهید نیست.

وی با اشاره به اینکه امروز جانبازان قهرمان زیادی در کشور داریم، ابراز کرد: جانبازان زیادی در کشور وجود دارد که پس از جانبازی روحیه خود را از دست نداده و به فعالیت می‌پردازند به عنوان نمونه برخی به تأسیس دارالقرآن پرداخته، برخی قهرمان شنا هستند و برخی نیز کارهای فرهنگی انجام می‌دهند.

در ادامه این مراسم امیر داوود کاظمی، رئیس سازمان ایثارگران نزاجای کشور، با بیان اینکه در آخرین جلسه شورای ایثارگران در هفته گذشته به بحث احکام حقوقی خانواده شهدا و ایثارگران اشاره شد، اظهار کرد: یک برنامه منسجم در خصوص خانواده شهدا و ایثارگران تنظیم شد که بر اساس این برنامه کارت حکمت به خانواده شهدا و ایثارگران تعلق می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه برای افرادی که درصدد بازنشستگی هستند حقوقی در نظر گرفته شده است، عنوان کرد: برای خانواده شهدا مزایایی مانند افزایش حقوق، در نظر گرفته شده که از طریق کارت حکمت و سایر مزایا پرداخت خواهد شد.

رئیس سازمان ایثارگران نزاجای کشور در ادامه مراسم به قرائت بیانیه احمدرضا پوردستان، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران پرداخت که در قسمتی از این متن نوشته شده بود: «جنگ با استکبار پایان نیافته و دشمن با سلاح جنگ نرم وارد میدان شده لذا همه باید آماده و پا در رکاب برای حفاظت از آرمان‌های امام خمینی(ره) باشیم.»

یادآور می‌شود، در پایان مراسم اختتامیه همایش نزاجا از تعدادی از خانواده شهدا و ایثارگران تقدیر به عمل آمد.

captcha