کد خبر: 3341309
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۶:۰۰

گزارش ایکنا از افتتاحیه مسابقات سراسری قرآن دانش‌آموزان دختر در جوار حرم رضوی

گروه فعالیت‌های قرآنی: افتتاحیه سی و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن، عترت و نماز در بخش دختران، عصر روز گذشته، ۲۰ مردادماه با حضور دانش‌آموزان منتخب در مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، افتتاحیه سی و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان دختر، عصر روز گذشته، 20 مردادماه در اردوگاه ثامن‌الحجج(ع) مشهد مقدس برگزار شد.

این مراسم با رژه دانش‌آموزان دختر از سراسر کشور به سمت محل برگزاری مراسم افتتاحیه و تلاوت آیات 189 تا 194 سوره آل عمران توسط سیدمحمدجواد علمی، نفر اول مسابقات قرائت پایه هفتم در سی و سومین مسابقات سراسری قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان آغاز و در ادامه سرود جمهوری اسلامی ایران و صلوات خاصه امام رضا(ع) قرائت شد.

سپس براتعلی منصوریان، معاون فرهنگی ـ پرورشی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی میزبان بهترین‌های آموزش و پرورش یعنی دانش‌آموزان قرآنی است لذا خداوند را شاکریم که توفیق همنشینی و همنفسی با قرآن را به ما عنایت کرده است.

وی با بیان اینکه خداوند در آیات 13 و 14 نساء به افرادی که از خدا و پیامبر(ص) اطاعت می‌کنند وعده رستگاری داده است، افزود: رستگاری نهایی در انتظار شما نوجوانان نورانی و قرآنی است که در راه و مسیر اطاعت و بندگی و همنوایی با کلام خداوند گام برمی‌دارید.

معاون فرهنگی ـ پرورشی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: شما منتخبی از دانش‌آموزان در وسعت ایران اسلامی هستید که نایب‌الزیاره دانش‌آموزان سراسر کشور بوده تا با بهره‌گیری از قرآن و عترت دو امانت پیامبر اکرم(ص)، این انرژی و نورانیت را به مدارس شهرهای خود ببرید.

در ادامه این مراسم محمدرضا مسیب‌زاده، مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بهترین فعالیت‌ها در نظام آموزش و پرورش، مباحث قرآن، عترت و نماز است، ابراز کرد: از این رو بسته‌های فرهنگی میان 13 میلیون دانش‌آموز کشور توزیع شده است.

وی با بیان اینکه برگزاری مسابقات قرآن دارای اهداف عالی است که یکی از این اهداف تربیت قرآنی و میل به تربیت برخاسته از این کلام محکم و متقن است، ابراز کرد: همچنین یکی دیگر از اهداف در برگزاری مسابقات قرآن این است که فعالیت‌ها در حوزه این کلام الهی فراگیر شود.

مسیب‌زاده از برگزاری مسابقات شکوفه‌های قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، با همکاری آموزش و پرورش خبر داد و افزود: این مسابقات به آموزش و پرورش سپرده شده است، از این رو می‌کوشیم با بهره‌گیری از این موقعیت، قرآن را بیش از پیش در زندگی مردم جاری و ساری کنیم.

وی بیان کرد: هر آنچه در حوزه فرهنگی قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش انجام می‌شود به منظور تکمیل فعالیت‌های تربیتی است که نتیجه آن، تربیتی برخاسته از مبانی قرآن است.

در ادامه مراسم افتتاحیه سی و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان دختر و پس از اجرای تواشیح، حجت‌الاسلام سید مصطفی حسینی، مدیر مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار کرد: به تعبیر امام خمینی(ره) هیچ مکتبی بالاتر از قرآن نیست زیرا قرآن پناهگاه مسلمانان است.

وی در زمینه واگذاری مسابقات شکوفه‌های قرآنی به وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: ۳۷ دوره از مسابقات شکوفه‌های قرآنی توسط اداره اوقاف برگزار شده است که در تصمیم‌گیری‌های جدید، برگزاری مسابقات زیر ۱۸ سال به وزارت آموزش و پرورش واگذار شده است.

مدیر مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه این شیوه جدید از سال ۹۵ به صورت آزمایشی اجرا می‌شود، یادآور شد: لازم به ذکر است که این واگذاری به تصویب شورای راهبردی ستاد عالی مسابقات نیز رسیده است.

یادآور می‌شود، سی و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان دختر از تاریخ 20 تا 23 مردادماه در دو رشته قرائت و حفظ در مشهد برگزار می‌شود که طی آن 400 دانش‌آموز دختر با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

captcha