
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، احمد محمدیان، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان جغتای گفت: واقفان خیراندیش معصومه، خدیجه، شرف نساء و غلامحسن ابویسانی به ترتیب 120، 50، 200 و 400 مترمربع زمین را با نیت احداث مجتمع فرهنگی ـ ورزشی در روستای ابویسان این شهرستان وقف کردند.
وی با بیان اینکه برای ساخت و تجهیز این مجتمع فرهنگی ورزشی 50 میلیون تومان توسط دهیاری روستا از خیرین در حال جمع آوری است، ابراز کرد: همچنین 27 شاخه آهن توسط خیرین جهت احداث این مرکز خریداری شده است، این در حالی است که تولیت فرهنگی این مجتمع در حال احداث، امام جمعه جغتای خواهد بود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان جغتای ارزش چهار زمین وقف شده توسط خیرین را 445 میلیون ریال اعلام کرد و ادامه داد: برای این مجتمع که به نام امام حسین(ع) مزین شده است، ساخت حسینیه، کتابخانه، فضای سبز و مجموعه مجهز ورزشی پیش بینی شده و در دستور کار قرار دارد.