کد خبر: 3362091
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۲
با حضور معاون وزیر ارشاد صورت می‌گیرد؛

برگزاری اختتامیه کلاس‌های «آشنایی با معارف و روش تدریس نهج‌البلاغه» در حرم رضوی

گروه اجتماعی: معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی گفت: اختتامیه کلاس‌های «آشنایی با معارف و روش‌های تدریس نهج‌البلاغه» با حضور معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام سید جلال حسینی، معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، از برگزاری اختتامیه کلاس‌های آشنایی با معارف و روش‌های تدریس نهج‌البلاغه با حضور حجت‌الاسلام محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد.

وی ادامه داد: اختتامیه این دوره از کلاس‌ها پنجشنبه، 26 شهریورماه در سالن همایش‌های بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی واقع در دوربرگران بست شیخ طبرسی برگزار خواهد شد.

معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی افزود: در این مراسم از فعالیت‌ها و تلاش‌های آیت‌الله سیدجمال‌الدین دین‌پرور، رئیس بنیاد بین‌المللی نهج‌البلاغه در راستای تبلیغ و نشر معارف نهج‌البلاغه و سیره اهل بیت(ع) تقدیر می‌شود.

وی با بیان اینکه برگزاری نخستین دوره آشنایی با معارف و روش تدریس نهج‌البلاغه با حضور اساتید برتر کشوری از 11 اردیبهشت‌ماه در حرم مطهر رضوی آغاز شده است، گفت: در این دوره از کلاس‌ها بیش از 150 نفر از کارشناسان و فعالان عرصه نهج‌البلاغه با معارف و روش تدریس این کتاب شریف آشنا شدند.

حسینی اظهار کرد: این کلاس‌ها با همکاری معاونت تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی هر دو هفته یک بار در بارگاه منور علی بن‌موسی الرضا(ع) برگزار شد.

captcha