کد خبر: 3362404
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۹

رئیس دبیرخانه دائمی سوغات زیارتی معرفی شد

گروه هنر: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی در حکمی از سوی معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور به‌عنوان رئیس دبیرخانه دائمی سوغات زیارتی معرفی و انتخاب شد.

گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی در حکمی از سوی معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور به عنوان رئیس دبیرخانه دائمی سوغات زیارتی معرفی و انتخاب شد.

در حکم بهمن نامورمطلق، معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور خطاب به حسین زارع‌صفت، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی آمده است: نظر به اهمیت اجرایی شدن طرح سوغات زیارتی در استان خراسان رضوی با هدف توسعه فروش داخلی و خارجی بدینوسیله جنابعالی به عنوان رئیس دبیرخانه دائمی سوغات زیارتی انتخاب می‌گردید.

یادآور می‌شود، استان خراسان رضوی به عنوان مهمترین استان در حوزه سفر و گردشگری مذهبی در کشور سالانه پذیرایی میلیون‎ها زائر و گردشگر داخلی و خارجی است و سوغات زیارتی در این استان دارای گردش مالی بسیار زیادی است.

یکی از نگرانی‌هایی که در این حوزه وجود دارد، عرضه و فروش کالاهای بی کیفیت چینی به عنوان سوغات زیارت است که با تشکیل دبیرخانه دائمی سوغات زیارت در استان خراسان رضوی و انتخاب مدیر کل میراث فرهنگی استان به عنوان رئیس دبیرخانه این امیدواری وجود دارد تا شاهد کاهش عرضه کالاهای بی‎کیفیت چینی در بازار سوغات در دومین کلانشهر مذهبی جهان باشیم.

captcha