کد خبر: 3381933
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۷

گردهمایی معاونان اداری دانشگاه‌های سراسر کشور در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود

گروه دانشگاه: سومین گردهمایی معاونان اداری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور چهارشنبه، ۱۵ مهرماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، سومین گردهمایی معاونان اداری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور چهارشنبه، 15 مهرماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود. در این گردهمایی محمدحسین امید، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، واعظ مهدوی، معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور دیدگاه‌های خود را در خصوص امور اداری، مالی آموزش عالی کشور تبیین کرده و مدیران کل حوزه‌های امور اداری، برنامه و بودجه، طرح‌های عمرانی، تحول اداری، مالی و امور رفاهی، گزارشی از روند موجود و برنامه‌های حوزه تحت مدیریت خود در سطح کلان کشور را ارائه خواهند داد.
بر اساس این گزارش، در ادامه این نشست، معاونان اداری مالی و مدیریت منابع دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به بیان نظرات خود پرداخته و نمایندگان شوراهای مناطق نیز گزارش خود را ارائه می‌کنند.
یادآور می‌شود، رونمایی از سامانه عتف و قرائت بیانیه پایانی از دیگر برنامه‌های سومین گردهمایی معاونان اداری، مالی و مدیریت منابع  دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور است.

captcha