کد خبر: 3384833
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۳
رحیمیان:

مسلمانان خواندن قرآن را سرلوحه خود قرار دهند

گروه فعالیت های قرآنی: تولیت مسجد مقدس جمکران گفت: مسلمانان باید خواندن قرآن را سرلوحه خود قرار دهند، زیرا خداوند، پیامبر و ائمه(ع) همواره مسلمانان را به خواندن قرآن و تدبر در آن سفارش کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، حجت‌الاسلام محمدحسن رحیمیان، تولیت مسجد مقدس جمکران روز گذشته، 21 مهرماه در جمع مبلّغان دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان، با بیان اینکه امکانات و ابزاری که امروز دشمن در اختیار دارد از دهه‌های قبل متفاوت‌تر و پیچید‌ه‌تر شده است، گفت: با به وجود آمدن اینترنت، موبایل، ماهواره میزان هجمه به جامعه اسلامی نیز تغییر پیدا کرده است.
وی افزود: اگر در زمان حضرت امیرالمؤمنین(ع) یک عمروعاص و معاویه وجود داشت، ولی اکنون هزاران عمروعاص و معاویه علیه اسلام سازماندهی شده‌اند.
تولیت مسجد مقدس جمکران بیان کرد: شیعه در طول تاریخ اسلام دوران سختی را  پشت سرگذاشته است و اگر کسی می‌خواست یک مسئله  شرعی را از منبع اهل‌البیت(ع) به دست بیاورد باید فرسنگ‌ها راه را طی می کرد و سختی ها و خطرهایی را پشت سر می‌گذاشت تا بتواند به یک مسئله دست پیدا کند.
رحیمیان با بیان اینکه امروز به برکت خون شهدا در نظام اسلامی امنیت و آسایش برقرار است، گفت: امروزه باید قدردان شهدا باشیم و بتوانیم با بهره‌گیری از فرصت‌های لازم معارف دین اسلام را به جوامع بشری منتقل کنیم.
وی با بیان اینکه ترویج معارف دین باید همراه با شرایط و زمینه‌هایی باشد، گفت: ما در وهله اول باید خودمان به آنچه که می‌گوئیم و مردم را به آن دعوت می کنیم، باور قلبی داشته باشیم و اخلاص را مورد توجه قرار دهیم.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت و ضرورت توجه به قرآن گفت: مسلمانان باید خواندن قرآن را سرلوحه خود قرار دهند، زیرا خداوند، پیامبر و ائمه (ع) همواره مسلمانان را به خواندن قرآن و تدبر در آن سفارش کرده‌اند. 
رحیمیان با اشاره به ضرورت تدبر و تامل در آیات قرآن، گفت: هدف از خواندن قرآن باید این باشد که فرد با آن انس بگیرد و نورانی شود تا در جامعه تأثیرگذار باشد.

captcha