کد خبر: 3385188
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۲

بدهی دانشکده تربیت مدرس قرآن به شهرداری مشهد بخشیده شد

گروه اجتماعی: بدهی دانشکده تربیت مدرس قرآن با تصویب شورای اسلامی شهر مشهد به شهرداری مشهد بخشیده شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، موضوع هبه بدهی ساختمان دانشکده تربیت مدرس قرآن مشهد در هشتاد و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مطرح شد که به تصویب اعضای شورای اسلامی شهر مشهد رسید.

در ماده‌ واحده این مصوبه ذکر شده است که به شهرداری مشهد اجازه داده می‌شود بدهی ساختمان دانشکده تربیت مدرس قرآن مشهد واقع در خیابان آیت‌الله عبادی، بین عبادی 23 و 25 را بعد از کسر جرائم از محل اعتبارات کمک به امور خیریه بودجه سال 1393 به این دانشکده هبه کند.

حجت‌الاسلام حسنعلی اخلاقی، عضو کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و زیارت شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این ارتباط بیان کرد: جریمه از لحاظ قانونی قابل بخشش نیست و ما نباید برای مجموعه‌های فرهنگ و قرآنی این موضوع را پایه‌گذاری کنیم.

علی‌اصغر نخعی‌راد، رئیس کمیسیون امور اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد نیز در ادامه تصریح کرد: کل بدهی دانشکده تربیت مدرس قرآن مشهد 194 میلیون تومان بوده که از این مبلغ 100 میلیون تومان آن توسط دانشکده پرداخت شده بود و 94 میلیون تومان دیگر بابت بدهی این دانشکده هبه شده است.

مجوز فروش پروژه‌ها در مرحله اتمام
لایحه شهرداری مشهد در زمینه مجوز فروش پروژه‌ها در مرحله اتمام در محور حر عاملی (پروژه2-10) دومین موضوعی بود که اعضای شورای اسلامی شهر مشهد پس از بررسی به آن رای موافق دادند.

در این لایحه بر شرایط واگذاری این پروژه نیز تأکید شده است که می‌بایست نحوه ارزیابی زمین، بر پایه حداقل برآورد پیوست، برای عرصه  و قیمت روز پروانه محاسبه شده توسط معاونت شهرسازی و معماری شهرداری مشهد و با لحاظ کردن شرایط پرداخت، صورت پذیرد.

دستور کار بعدی این جلسه مربوط به بررسی لایحه معاوضه پروژه چند منظوره الندشت بود که به درخواست برخی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد به جهت بررسی دقیق‌تر در کمیسیون‌های تخصصی از دستور کار خارج شد.

آخرین و مهم‌ترین موضوعی که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت، لایحه شهرداری در خصوص دستورالعمل جدید پرداخت کارانه به پرسنل بود که کلیات و برخی از جزئیات آن به تصویب رسید و ادامه بررسی پیشنهادات و بندهای باقیمانده به جلسه آینده موکول شد.

شهادت هنر مردان خداست
همچنین نائب رئیس اول شورای اسلامی شهر مشهد به مناسبت شهادت سردار حسین همدانی، بیانیه ای در هشتاد و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد، قرائت کرد که متن این بیانیه به شرح ذیل است: با احترام به مقام شامخ شهیدان انقلاب، شهیدان 8 سال دفاع مقدس؛ عروج سردار شهید حسین  همدانی بار دیگر ثابت کرد که شهادت هنر مردان خداست؛ این سردار جبهه حق، در حلب سوریه در مصاف با جلادان وهابی سیاه دل در جوار حرم و حریم بانوی دوعالم حضرت زینب کبری(س) سر به دامان سید و سالار شهیدان گذاشت و تا چهره تابناک اسلام و امنیت کشور و ملت سرفراز ایران را از گزند این هم‌پیمانان شیطان برهاند.

شورای اسلامی شهر مشهد مقدس شهادت این پاسدار رشید اسلام را به امام عصر(ارواحنا فداه) و نائب برحقش مقام معظم رهبری و آحاد ملت ایران و علی الخصوص خانواده عزیز ایشان تسلیت عرض می‌نماید. بی‌شک راه این شهید بزرگوار و شهدای بزرگ اسلام تا محو پلیدی و دفع شر دشمنان اسلام تا ظهور حضرت بقیه الله الاعظم(عج) و استقرار حکومت مهدوی در جهان ادامه خواهد داشت و آن وعده الهی محقّق خواهد شد که حق بر باطل پیروز است.

captcha