کد خبر: 3385900
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۵

دیدار آیت‌الله سعیدی با خانواده محسن حاجی‌حسنی‌کارگر + عکس

گروه فعالیت‌هافی قرآنی: نماینده ولی فقیه در قم عصر روز گذشته، 23 مهر برای عرض تسلیت به خانواده محسن حاجی‌حسنی‌کارگر رفت و با این خانواده دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، آیت‌الله سید محمد سعیدی، امام جمعه قم و تولیت حرم حضرت معصومه(س) عصر روز گذشته، 23 مهرماه با حضور در منزل حاج محسن حاجی‌حسنی‌کارگر حضور یافت و شهادت این نخبه قرآنی را به خانواده وی تسلیت گفت.

آیت‌الله سید محمد سعیدی، امام جمعه قم در این دیدار با اشاره به ماجرای حضرت ابراهیم(ع) و ذبح حضرت اسماعیل(ع) به امر خداوند و سربلند بیرون آمدن ایشان از این امتحان الهی بیان کرد: واقعیت این است که خداوند تا انسان را به زمین نزند، بلند نمی‌کند و این زمین خودن مقدمه‌ای است برای قوام و قیام خود و قیام جامعه.

اگر نهیب رهبر معظم انقلاب نبود، هیچ اقدامی نمی‌کردند

امام جمعه قم با اشاره به بی کفایتی، بی لیاقتی و جنایتکار بودن آل سعود در فاجعه منا ادامه داد: ملک سلمان در حادثه مسجدالحرام عذرخواهی کرد و در فاجعه منا اگر نهیب رهبر معظم انقلاب نبود، هیچ اقدامی انجام نمی‌دادند، پیکرها را هم تحویل نمی‌دادند و نسبت به این قضیه بی تفاوت بودند.

مصطفی حاجی‌حسنی‌کارگر، استاد و برادر قاری مهاجر الی الله نیز در پاسخ به سؤالات آیت الله سعیدی از 17 سال برگزاری جلسات قرآن در منزلشان و تربیت 80 تا 100 نوجوان نخبه مشهدی و مقام داشتن 50 نفر از آنان گفت و درباره مؤسسه انوار المصطفی العالمیه که به پیشنهاد حاج محسن تأسیس و به انتخاب وی نامگذاری شده است، توضیحاتی داد.

برادر حاج محسن راجع به به پیشنهاد شبکه قرآن سیما به حاج محسن برای اجرای برنامه گفت و ادامه داد: طبق این قانون در جمهوری اسلامی ایران که نخبگان قرآنی بعد از معافیت می‌توانند استخدام شوند، شبکه قرآن پیشنهاد اجرای برنامه به حاج محسن داده بود و قرار بود که او بعد از سفر حج به تهران برود که اجل فرصت نداد.

آیت‌الله سعیدی در پایان این دیدار قرآن متبرک، قاب تصویر ضریح حضرت معصومه(س)، چادر متبرک برای مادر حاج محسن و تندیس تولیت را به خانواده شهید حاجی‌حسنی‌کارگر اهدا کرد، همچنین سی دی تلاوت‌های حاج محسن حاجی‌حسنی‌کارگر در قم به پدر این قاری اعطا شد.

captcha