کد خبر: 3421822
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۵

اجرای طرح خانه‌های بهشتی در مساجد و مدارس خراسان رضوی

گروه اجتماعی: رئیس ستاد اقامه نماز خراسان رضوی رضوی از برگزاری طرح خانه‌های بهشتی در مساجد و مدارس استان خبر داد و گفت: این طرح ویژه اولیاء دانش‌آموزان در خصوص مباحث مربوط به نماز برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام امرالله سبحانی‌نیا، رئیس ستاد اقامه نماز خراسان رضوی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، از برگزاری طرح خانه‌های بهشتی در مساجد و مدارس استان خبر داد.

حجت‌الاسلام سبحانی‌نیا با بیان اینکه طرح خانه‌های بهشتی ویژه مساجد و مدارس است، اظهار کرد: این طرح ویژه اولیاء دانش‌آموزان در خصوص مباحث مربوط به نماز برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در این راستا از ابتدای سال جاری این طرح آغاز شده و کارگروه‌هایی را با هدف ارائه شیوه‌های صحیح دعوت فرزندان به سوی نماز ویژه مادران در مدارس سطح شهر مشهد و شهرستان‌های استان برگزار می‌کنیم.

رئیس ستاد اقامه نماز خراسان رضوی با اشاره به این مطلب که طرح خانه‌های بهشتی در مساجد و مدارس با همکاری آموزش و پرورش در حال برگزاری است، عنوان کرد: این طرح در تمام مدارس استان برگزار می‌شود اما مدارس شبانه‌روزی، تیزهوشان، نمونه و فرزندان نخبه در اولویت قرار دارند.

حجت‌الاسلام سبحانی‌نیا، طرح خانه‌های بهشتی در مساجد اشاره کرد و گفت: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته در مساجد شهرستان‌ها با همکاری هیئت امنا و نمایندگان روحانی در شورای محلات قبل از ماه مبارک رمضان برای حدود هشت مسجد کارگاه نماز و خانواده ویژه مادران و پدران برگزار شد.

captcha