کد خبر: 3427078
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۲
معاون ارشاد خراسان رضوی عنوان کرد:

حمایت معاونت هنری ارشاد خراسان رضوی از عکاسان مذهبی

گروه هنر: معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ابراز کرد: از عکاسان به ویژه عکاسی مذهبی در حوزه معاونت هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی حمایت می کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، ناصر نبی‌زاده، معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در آیین افتتاحیه نمایشگاه عکس محمد خوشرو، عکاس کشوری که شامگاه شنبه، نهم آبان ماه در مشهد برگزار شد، ابراز کرد: از عکاسان به ویژه عرصه عکاسی مذهبی در حوزه معاونت هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی حمایت می‌کنیم.

وی در جمع خبرنگاران با قابل اعتنا دانستن دیدگاه و نگاه هنری این نمایشگاه اظهار کرد: تمام کتیبه‌ها، کاشی‌کاری‌ها و نقوش زیبا به شکلی مناسب و شایسته در قاب عکس‌های این نمایشگاه به چشم می‌خورد و بیشتر نگاه هنرمند به دنبال انعکاس این زیبایی در قالب 26 اثر به بینندگان خود برده است.

تبادل میان هنر و رشد فضای فرهنگی؛ نتایج نمایشگاه

نبی‌زاده با ابراز خشنودی از حمایت شورای فرهنگ عمومی کشور از برپایی این نمایشگاه ابراز کرد: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی در استان‌های کشور فرصت مناسبی را به خصوص برای تمام علاقه‌مندان به این عرصه برای رؤیت و انعکاس جلوه‌های هنری در معماری مذهبی ما فراهم می‌آورد.

وی افزود: با توچه به فضاهای مذهبی و جلو‌های هنری حرم مطهر رضوی و نیز وجود هنرمندان شاخص فعال در این حوزه در استان خراسان رضوی، فضا دادن به این عکاسی‌های مذهبی و هنری باعث تبادل میان هنر و هنرمندان و نیز رشد فضای فرهنگی استان خواهد شد.

راه‌اندازی انجمن عکاسی خراسان رضوی

 معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ادامه داد: در حال تلاشیم تا انجمن عکاسی خراسان رضوی را فعال کنیم تا در شاخه‌های مختلف عکاسی به ویژه عکاسی دینی و مذهبی از جنبه معماری، ابنیه و اماکن مقدس در استان خراسان رضوی با مشارکت هنرمندان زمینه‌ای را برای بروز و ظهور هنرهایشان در داخل و خارج استان ایجاد کنیم.

وی همچنین در خصوص برگزاری جشنواره تسنیم گفت: بخشی از این جشنواره ملی به هنر عکاسی اختصاص دارد که در دی‌ماه سال جاری به میزبانی شهر مشهد با حضور هنرمندان بومی و غیر بومی و آثار آن‌ها برگزار خواهد شد.

یادآور می‌شود، نمایش عکس‌های مذهبی محمد خوشرو، از حرم منور حضرت علی(ع) از 9 تا 14 آبان‌ماه در نگارخانه رضوان وابسته به مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی مشهد به نشانی کوهسنگی 17 ادامه می‌یابد.

captcha