کد خبر: 3442092
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۲

راهنمایی شبانه‌روزی زائران در دفاتر راهنمای زائر حرم مطهر رضوی

گروه اجتماعی: معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی از ارائه خدمات شبانه روزی دفاتر راهنمای زائر و کیوسک‌های اطلاع‌رسانی اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی در ایام ماه محرم خبر داد.

حجت‌الاسلام سیدجلال حسینی، معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضویدر گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، از ارائه خدمات شبانه روزی دفاتر راهنمای زائر و کیوسک‌های اطلاع رسانی اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی در ایام ماه محرم خبر داد.

وی با بیان اینکه این دفاتر به عنوان رابط میان برنامه‌های فرهنگی و مذهبی با زائران و دوستداران حضرت رضا(ع) شناخته می‌شوند، اظهار کرد: این دفاتر اطلاع رسانی در همه صحن‌های حرم مطهر رضوی به صورت 24 ساعته فعال هستند.

معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی بیان کرد: ۱۱ کیوسک‌‌ اطلاع‌رسانی شامل 4 کیوسک در ورودی‌‌های حرم مطهر و مابقی در صحن‌های مختلف اماکن متبرکه احداث شده که خدمات مختلفی از جمله توزیع نقشه‌های راهنما، بروشور، برگه‌های مسابقات، نشریات، محصولات فرهنگی نظیر کتاب و معرفی برنامه‌های حرم مطهر رضوی را ارائه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 800 نیروی افتخاری مشغول ارائه خدمات به زائران بارگاه منور رضوی هستند، تصریح کرد: این دفاتر علاوه بر راهنمایی و اطلاع‌رسانی، هفته نامه حرم، سی‌دی اهدایی، تقویم دیواری، پیک زائر و دیگر محصولات فرهنگی را به زبان‌های فارسی، عربی، انگلیسی، فرانسه، آذری و اردو توزیع می‌کنند.

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به اطلاع‌رسانی برنامه‌های حرم مطهر از طریق سامانه 32020 یادآور شد: این سامانه در طول شبانه‌روز علاوه بر پاسخگویی به سوالات و شبهات دینی و بیان احکام، برنامه‌های حرم مطهر رضوی را اطلاع‌رسانی می‌کند، به نحوی که سالانه به چندین هزار پرسش پاسخ داده می‌شود.

captcha