کد خبر: 3447181
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۲

وقف ۸۰۰ دقیقه آب از سوی نیکوکار ۹۱ ساله در تربت‌ حیدریه

گروه اجتماعی: یک نیکوکار ۹۱ ساله از اهالی تربت حیدریه ۸۰۰ دقیقه آب و اراضی آن را وقف مسجد جامع روستا کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، علی‌‌اکبر آشوری‌کاج‌درختی، واقف نیک‌اندیش در سن 91 سالگی 800 دقیقه آب و اراضی از مدار 384 ساعت شش دانگ مزرعه و قنات کاج درخت به انضمام دو چشمه نعل دید و بازه روغنی دارای پلاک شماره 40 اصلی واقع در منطقه پنج بخش یک دهستان اربعه همراه اراضی با تمام متعلقات شرعی و عرفی آن در روستای کاج از توابع بخش مرکزی تربت حیدریه را وقف کرد.

بر اساس این گزارش این وقف با نیت کلیه مخارج و صرف هزینه‌های مسجد جامع روستای کاج درخت صورت گرفته  و این موقوفه به دلیل عدم خرید و فروش آب و اراضی در منطقه مذکور به صورت کارشناسی قیمت‌گذاری نشده است.

یادآور می‌شود، از ابتدای سال جاری تاکنون پنج وقف جدید توسط خیرین در شهرستان تربت‌حیدریه به ثبت رسیده است که وقف آب و اراضی توسط نیکوکار 91 ساله از جمله این موقوفات محسوب می‌شود. 

captcha