کد خبر: 3450608
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۹

ایجاد بانک اطلاعات پیشکسوتان دفاع مقدس در سازمان جهاد و مقاومت

گروه اجتماعی: مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم از تشکیل سازمان جدید جهاد و مقاومت و ایجاد بانک اطلاعات پیشکسوتان دوران دفاع مقدس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، به نقل از بنیاد حفظ اثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، احمد حسینی با اشاره به تشکیل سازمان پیشکسوتان جهاد و مقاومت گفت: این سازمان بنا به تدبیر ستاد کل نیروهای مسلح در ادارات کل حفظ آثار استان ها ایجاد شده و ماموریت آن سیاست گذاری، هدایت کلی، نظارت و حمایت مجامع پیشکسوتان در سازمان‌های نیروهای مسلح استان‌ها اعم از ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و وزارت دفاع در جهت حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، ترویج فرهنگ مقاومت، ایثار، جهاد و شهادت و جلوگیری از فراموشی و یا تحریف دستاوردهای دوران حماسه و ایثار با همکاری سازمان‌های لشکری و کشوری است.

وی افزود: بر اساس تفاهمنامه ای که بین سازمان جهاد و مقاومت و سازمان بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت، به امضا رسیده موضوعاتی از قبیل ارتباط فعال و میدانی در تعامل با نخبگان پیشکسوت نیروهای مسلح و بهره گیری از ظرفیت و توانمندی موجود بسیج پیشکسوتان در قالب انجام پروژه ها و ثبت تجارب پیشکسوتان و تالیف کتب و سایر اقدامات مورد تأکید قرار گرفته است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم خاطرنشان کرد: مشارکت و تعامل جدی در اجرای برنامه‌های اردوهای راهیان نور و نیز تشکیل بانک اطلاعات پیشکسوتان نیروهای مسلح در دوران دفاع مقدس بخشی دیگر از مأموریت‌های سازمان جهاد و مقاومت با همکاری سازمان بسیج پیشکسوتان می‌باشد که با پیگیری معاونت تحقیقات و پژوهش این اداره کل صورت می پذیرد.

طی جلسه‌ای که با دعوت از سید مهدی رضویان مسئول سازمان بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت استان قم، مسئولان کانون‌های پیشکسوتان نیروهای مسلح و تعدادی از رزمندگان پیشکسوت هشت سال دفاع مقدس در محل اداره کل حفظ آثار قم برگزار شد، موضوع امضاء تفاهمنامه و ایجاد زمینه همکاری‌های مشترک مورد بررسی قرار گرفت.

captcha